Canım bende 3,5 sene önce yaşadım 35 haftada hep tansiyonum düşük çıkardı iki gün önce tüm tahlillerim normalken 2 gün sonrası bi anda baş ağrıma öylesine tansiyonuma baktım şans eseri 17 lerde gördüm bir saat düşmesini beklemiştim düzelmedi hastane için hazırlanırken adet ağrısı gibi belimin Ağrıdığını hatırlıyorum doğum sancısıymış oda nst ye bağlanınca anladım ama evde hafifti kendimde ödem hissetmedim o an ama acil gittim hemen tahlil yaptılar idrarda protein çıktı tüm değerlerim düşmüştü hemen sezaryen oldum bebeğimin kalp atışları yavaşlıyordu hastane açılmama baktılar 1cm di baktıktan sonra sancılarım çok şiddetlendi yani kendini bir şekilde belli ediyor kötüye gidiyorsun sürekli ama önemli olan erken farkedebilmen bebeğine birşey olmadan farketmen eğer böyle bir durulun varsa sürekli kendini yokla ve hemen hastaneye başvur hiç evhamlı olduğunu düşünme can taşıyorsun ben şans eseri bebeğime kavuştum hemen sezeryana alınmamama rağmen bebeğim stresten kakasını yapmıştı ama yeni olduğu için yememiş ama bi kaç saat geç kalsak bebeğim ölebilirdi ve beni de zehirleyebilirdi çok dikkatli olmanı tavsiye ederim içini ferah tut sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏