Bkrts_irem6513 canım çok geçmiş olsun öncelikle🙏 Ben çok erken başlamıştım test yapmaya kuzum. Daha 10 gün varken bile kaset test yapmaya başlamıştım. İlki 4-5 saat sonra belirmişti. Sonra erken gebelik yaptım 7 gün kala flan çıkmadı gerçi onu ilk idrarla yapmamıştım. Bol su içtikten sonra yapmıştım. Sonra 6 gün kala gölge yakalamıştım testte sonra belirdi o gölge. 5 gün kala da emin oldun hemen çıktı. Testlerimin markası artımed ‘di biri diğerini hatırlayamıyorum canım ama duruyorsa bakıp hemen yazıcam sana🙏 Diyeceğim o ki. Denemekte fayda var canım☺️ Ha çıkmazsada sakın üzülme lütfen daha erken.. regli geçene kadar yolu var moralin bozulmasın sakın. Kan sulandırıcı istedim doktorumdan henüz erken dedi. Progesteron verdi sabah akşam. Aspirin için bozuldu ama bir çok doktor tavsiye ediyor. Şimdi kullanmaya başlayabilirsin dedi😬 ama doktorumu değiştiricem canım aşırı rahat. Çok araştırdım kan sulandırıcıya erken başlayan çok var. Bu arada aktif bir folat kullan canım 🙏 yine araştırarak öğrendiğim bişi. Folidays bunlardan biri imiş🙏 İnşallah güzel haberler alırsın sende🤲🏻☺️ Benimle paylaşırsan sevinirim🥰