Mirzanin_annesi2018 Cift yumurta ikizlerine hamileyim 27+4 haftalik olduk kizlar birde çocukluktan sekerim var insülin kullanıyorum erken doğum riski oluyormu ikiz olunca genelde erken doğum oluyor diyorlar
charlottececi Mirzanin_annesi2018 bende tansiyon var gebelik zehirlenmesi var 15. Haftadan beri cok sukur 35. Haftaya geldik. Kendiligimden cift yumurta bebeklerime hamile kaldım. Rahimagzi acikligim da hic olmadı. Bunlar etken diye biliyorum. Cok dikkat ettim 28 den beri egilmedim esim giydiriyor sagolsun. Ev islerimi annem yapiyor. Bebeklerim zor kilo aldi zehirlenmeden dolayı 33+3 te bir bebeğim hala 1530 gr dı. Nerdeyse 3 hafta geriden geliyor gelisimi. 36. Haftada muhtemelen alacak doktorum.
TazeAnne06 Mirzanin_annesi2018 30+3 teyiz çift yumurta ikizlerimle doktor her şey yolunda giderse 38’ e kadar yolun var yeterki sancın falan olmasın dedi belli olmuyor yani hamilelik esnasında yaşadıkların etken olabiliyor ama hiçbir sorun yokken erken dolabiliyor ya da sorunlar varken 37-38 e kadar bekleyebiliyor bebişler 🤭🤭