Zeynepkaman Gebelik tiroidi olanlar ne sıklıkla tiroidinize baktırıyorsunuz doktor her gitmeme 2 kutu ilaç veriyor 50 tabletliklerden
Esmaaa33 Zeynepkaman bende de var her ay kan verip kontrole gidiyorum ilacım değişiyor sürekli olarak
ramonun_annesi Zeynepkaman bendede var ilaç verdi doktor ama almadım ne yalan söylim ilaç görünce midem bulanıyor 😥
OBiranne1 Zeynepkaman troid çok önemli bebek gelişimini düştüğü Bile etkiliyor, ilaçları lütfen bırakmayın ve her ay kan verip ölçtürün sürekli değişebiliyor dozu önemli bu değişimde. Hatta doğumdan sonrada takip edin devam ediyor mu diye
Zeynepkaman Esmaaa33 7.ayım bitmek üzere başından beri hep aynı mg kullandım sizin niye değişiyor sürekli
Zeynepkaman ramonun_annesi mutlaka kullanın çok önemli bebeğinizde gelişim geriliği olur midenizde bulansa kullanmak zorundasınız
Esmaaa33 Zeynepkaman benim degerlerim çok yavaş düşüyor ondan kaynaklı sanirim 28 haftalik hamileyim bende
Zeynepkaman OBiranne1 ben ayda bir muhakkak tahlil veriyorum ama doktor iki kutu verince acaba iki ayda bir mi bakılmadı gerekiyor diye düşündüm
3_prenses 29 .haftada başladım 25 mg olarak.6 haziranda tekrar kan vereceğim. Düzenli kullanılması gerekli bebek açısından