Twinmommm Kızlar merhaba , babalara ilk babalar günü hediyesi olarak ne almayı planlıyorsunuz ? Benim aklıma bişi gelmedi 😢
Deletedmom83940 Twinmommm instagramda tılsım baby var bakmanızı öneririm öyle bir çerçeve yaptırıcam bende
bluees1207 Twinmommm 28 mayıs eşimin doğum günüydü ıphone 11 aldım daha uzun süre hediye falan alamam 😂 en fazla sakız çikolata alabilirim 😊
Tubmavi Henüz bebeğim doğmadığı için ben bir şey almıcam. Seneye de kuzumla ikisine Beşiktaşlı bir şeyler alırım forma tişört Veya sweat gibi. Hatta kendime de alayım bi tane aile boyu 😂
Twinmommm Tubmavi Hahaha mantıklı 😅 Eşim bana anneler günü hediyesi aldı benimde almam lazım 😅 hayır doğum günüde yakın tarihteydi alacak bişi gelmedi aklıma 😬
smglplt1453571 Eşim benim anneler günümu kutlamadı ilk gebeligim bende onun babalar gününü kutlamayacagim her şey karşılıklıdır
Tubmavi Twinmommm anneler gününden bi gün sonra doğum günüm vardı benim çoğu zaman aynı güne denk geliyor hatta o yüzden iki hediye almaz heralde 😂
Eminecak Twinmommm dogurmayi düşünüyorum 😂 bebegimiz en güzel hediye olur. Ciddi ciddi o gün sancım tutsa da dogursam 39 haftalik olmus oluyoruz 😂