ikramomm Kızlar hastaneden çıkarken giymek için ayrı kıyafetler koyuyor muyuz tecrübesizim acaba nasıl oluyor
Deletedmom83940 ikramomm yani doğumuma daha çok var ama ben eşofman takımı koyacağım en rahat onlar olur çünkü yazın doğurmuş olsam elbise koyardım ama kışa denk geliyor
benimmdunyamm ikramomm ağustosta dogumm yapacam Allah’ın izniyle sıcak olacak bir elbise götürecem çıkarken giyerim
ikramomm Deletedmom83940 Temmuz annesi olacağım bende doğuma kolaylık olsun diye elbise giyip gitmeyi planlıyorum tekrar onunla çıkmayı planlıyorum sizce mantıklı olur mu
Deletedmom83940 ikramomm neden olmasın sonuçta hastanede elbiseyi çıkarıp ameliyat kıyafeti giydiriyorlar kirlenmediği sürece sorun yok
Jadeksc ikramomm temmuz sonu dogum yapmistim aynen oyle elbiseyle gidip gelmistim. Simdi hast. Odasindayim elbiseyle geldim yarin yine ayni elbiseyle cikacagim kismetse
ikramomm Adeninannesiii eşofman fikri de mantıklı ama o an ki halimizi bilemeyeceğimiz için en konforlu yol bu herhalde giy çık tarzı olduğu için büyük kolaylık sağlayacaktır ki kirlenme olasılığı içinde yedek bir elbise koyulabilir çantaya