Canimyavyum bende aşırı korkuyodum ama o kadar guzel gectiki. Belden vurulan igneden cok korkuyodum hic acimadi damar yolu kadar biseydi zorlanmadim. Spinal olmustum o ani yasamak cok guzel ikincidede spinal olcam kesinlikle. Benim tek sorunum ani sezeryan oldu habersiz bir anda amelyata girdim muayeneye gidince suyum bittigi için ve ben oncesindede rahatsizdim.bisey yememistim dogumdan sonrada hemsireler yeme dedi sonra ye de demediler aksam 7 8 oldu ben hala bir yudum.su icemedigim icin sekerim tansiyonum düştü hemen müdahale ettiler yedirdiler kendime geldim. Amelyat sonrasi cok yatmadim hatta nerdeyse hic yatmadim hep kendim.yaptim.hem bebeğin her isini hme kendi işimi zorlanmadm yatağım biraz yuksek benim yataga cikarken bacagimi kaldirmak zorluyodu sadece ins ikinciside böyle geçer derim hep. İnsallah sende cok guzel rahat bir doğum gecirirsin komposto hazirla benve gitmeden veya yaptirabilecegin birileri varsa yaptir kayısı kompostosu kabızlık oluyo sonrasında kesiden dolayida ikinmakta zorlaniyosun bol komposto su tuket. Bebegi muhakkak 2 saatte bir emzirmeye calis ilk zamanlar uyandirmak zor ama kesinlikle uyandir ayakalrinijn altini gidikla burnuylw oyna vs ama emdir sarılık olmamasi için en iyi ilac emzirmek hemde emdikce sende daha cok sut uretimi.olcak zamanla artcak sütün