gulsumaltunsrc kızlar son haftamdayım doktorum ilişkiye girmememi sadece yürüyüş yapmamı söyledi ilişkinin bi sakıncası olduğundan değil önermedi siz ne düşünüyorsunuz yapılmalı mı yapılmamalı mı ?
berivanc gulsumaltunsrc bence o riske hiç girme canım doktor diyorsa vardr bir bildiği gerçi doğuma gidene kadar ilişkiye giren çok insan var ama herkesn bunyesi çok farklı bebeğini düşün bence zamanın az kaldıysa girme kaç haftan kaldı?
Mine44 gulsumaltunsrc Kesinlikle doktorunu dinle. Bunca zamn bekledin bikac gün daha bekleyiver. Boo yürüyüş merdiven çık 🌺♥️
Serdem39 gulsumaltunsrc tanıdığım bir çok kişi ilişkiden sonraki gün doğurdular 😁 doğum olsun diye ilişkiye gireni çok duydum
Ruveyda_baskapan gulsumaltunsrc demek ki bebeğin şuan ilişkiden rahatsız olacak pozisyonda , doktoru dinle canım
gulsumaltunsrc berivanc bu doktora iki defa muayne oldum bu sadece ilişki yok dedi 39+5 im şimdiye kadar hiç bi konuda riskim de olmadı uygulamaya göre 2 günüm kaldı bakalım
berivanc gulsumaltunsrc bence 2 günün kaldıysa girme ne olur ne olmaz son günün sabır edin anam sizde🤣🤣🤣🤣🤭
gulsumaltunsrc berivanc hahaha yok kız ondan değil normal doğum çok istiyorum ilişki rahmi yumuşatıyor açılma yapıyor diyolar ondan dolayı
berivanc gulsumaltunsrc aaa oylemi onu bilmiyordum ama bildiğim kadariyla ilişkiye girip sabah doğuma girenleri duydum🤭🤭
derya69 Canım bende 39+3üm herkes ilişkiye girmemi önerdi , doktorlar enfeksiyondan dolayı önermiyor. İlişkiye girince açılma oluyormuş kuzenim 9 cm açıkla doğuma gitti