Deletedmom05 Kızlar ben 2li test yaptırmak istemiyorum sizce bi sakıncasi olurmu? Esimde yaptırma dedi. Sizler yaptırdinizmi
MerveYeilyurtahin Deletedmom05 bende yaptırmayanlardanım. Doktorum illa yapalım da demedi. Sonuçta bu Bebek bizim Allah korusun her şekilde kabulümüz. Rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inşallah 😍
Emine24 Deletedmom05 bende yaptırmadım. 2’li test ve diğerlerinde riskli çıkarsa aldırmayı düşünüyorsan yaptır. Ne olursa olsun razıyım diyorsan yaptırmanın bi anlamı yok. Detaylı ultrasona girmeni tavsiye ederim allah korusun bi rahatsızlık durumu gözlenirse ona göre doğar doğmaz müdahale şansı olur.
Sengulylmzr Bende yaptırmadım eşimde zaten istememişti o tamemen anne adayına bağlı bir test canım ayrıca asla %100 sonuç vermiyor.
MerveymenAltkula 🙋🙋bende yaptırmadım 😍 ne olsa kabulümüz sonuçta öğrenip de stresli bir hamilelik geçirmek istemiyorum 🤗 ve zaten doğru yanıtlarda vermiyor ♥
humaninannesi61 Ben de yaptırmadım. Sağlıklı olan çocuklara bile bir şey diyorlar. Boşuna annenin morali bozuluyor. Ne verirse Rabbim kabulümüz. Rabbim herkesin evladını eli ayağı düzgün sağlıklı doğdursun İnşaAllah 🙏🏻❣