ada58 Ipeksari57 bi kaç isim buldum eşim beğenmedi hala isimsiz minik kuzum. seslenirken minişim miniğim diyorum 😅
Ipeksari57 ada58 Bende de durumlar aynı seslenirken adını kullanmak istiyorum ama yok bulamadım esim çoğu isimi beğenmiyor 🤷♀️🙄
Ipeksari57 Sebnem1984 Çok teşekkür ederim qma inanır mısın ilk ikisi de ailelerde var Toprak da esim istemedi 🤦♀️
meraklibiri74 Ben oğluma deniz koyacağım ama yusuf ta kulağına okunacak :) Ömer Asaf Yusuf Ali Ömer Emre Samet salih isimleride güzel
Ipeksari57 meraklibiri74 Çok teşekkür ederim çok guzel isimler hepsi var hepsi kullanılmış biri tarafından Samet zaten esimin adı 🥰🤷♀️
Eminekckgny cahillesohbetikestim ben ilk oğluma Muhammed Fatih koydum şimdi ikinciye Muhammed Alparslan 🥰🥰
Ipeksari57 Eminekckgny ne güzel ben ilki kız ya hep bi kararsız kaldım isime bakalım sonunda neyde karar kılıcazz
Nihal-can Nihal-can benimde bir oğlum var ismi can eşimin cem kendine uydurdu 😂 Şimdi bende ikinci oğlana isim arıyorum Sanırım ayaz olacak ama karar veremiyorum Eymen çınar doruk görkem ayaz umut kayra yiğit aklımdakiler bunlar
Ipeksari57 Nihal-can Ne güzel yaa siz böyle yazınca her isim kulağıma zaten hoş geliyor ama sonrasında ya ailelerde var yada esim beğenmiyor o yuzden kararsız kalıyorum ben 🤦♀️
xxx78 EzooMi bizde çınar karar vermistik kim duysa cinarlar asiri yaramaz oluyor dedi hatta burda post actim herkes dedtekledi..son olarak trende cinar isimli cocugun annesini cildirttigini gorunce vazgectim kıvanç koyucaz
Ipeksari57 xxx78 Görümcemin oglunun adı da çınar böyle bir çocuk olamaz yani insanlar aşırı haklı yaramaz kelimesi bile çınarın yaninda uslu kalır öyle diyim Kıvanç daha iyi olmuş valla
EzooMi xxx78 Batıl inançlarınizi kendinize saklayın 😃KİVANCLAR COK MU SAKİN her çocuk hareketli ,yaramaz .. isim kalmaz öyle dusunursek
Ozgednc Ipeksari57 hükümdar bey soyundan gelen onun gücünü taşıyan kişi demek :) benim kulağıma hoş geldi uydurma isimler gibi değil
Ipeksari57 Gzmyksl Mirza Anaokulunda çalışırken bir ögrencimin adıydı çok akıllı uslu hir çocuktu maşallah sizinki de öyle olur inşallah adıyla yaşasın 🥰
Ipeksari57 ErhanKubra Yiğit Ali Samet Ali bunları da ben düşünmüştüm ama olmadı sizinli adıyla yaşasın 🤍🌸