Dilekyagmur42 Ipeksari57 Amin cnm hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza inşallah erkek çocuğuna isim bulmak daha zor bizde çok zor karar verdik umarım içinize sinen güzel bir isim bulursunuz 🥰
Serap-Yigit tuqbay oğlum yiğit. İkincisine yağız istedim. Eşim Efe istiyor biz de yağız Efe koyacağız büyük ihtimalle
esma2197- Aybars aren Kuzey barlas Poyraz aren Miran arden Ayaz Atlas Güney Çınar Alperen Bende bu isimleri beğeniyorum iki isim koymak isteyenlere fikir olsun ❤️🧚🏻♀️
AnagibiAnaa Ipeksari57 17+3 olduk bizde daha varlığını öğrenmeden ismi hazırdı oğlumun 💙Miraç Yiğit 💙🐣
Ipeksari57 Mine44 Mete ve yiğit isimlerini bende seviyorum aslında Meteyi eşime bir söyleyeyim bakalım teşekkür ederim 💙🤍
Ipeksari57 Babybaby033 Eşime demiştim ben bunları hep biz isimleri seslenerek deniyoruz evde dilimize olmadı sanki yoksa güzel isimler çok teşekkür ederim 🥰
TBeyza Ipeksari57 bende oğlum olursa güney ismini düşünüyorum 😊 ikinci bı oğlum daha olursa muhtemelen kuzey olur 😀 ama önce güney 🤭
Ipeksari57 TBeyza Bak ne güzel onceden karar vermişsiniz biz de bulcaz inşallah esim hep bekleme taraftarı şuan 💜🌸