2_kezannelik Mide bulantısı ve istifradan geberiyorum bana yemek önerin şu tür yemekler mide bulandırmiyor diye lütfen😭
Denizyldzm 2_kezannelik ben mide için en iyi yoğurt biliyorum ilk haftalarda azcık tuz atıp yerdim ama kesinlikle tavsiye ederim yayla çorbası deneyin hem hafif hmde faydalı
aylinpalaa 2_kezannelik canım maalesef iyi gelen bir şey olmuyor ilk 16 hafta sadece kuru tost çubuk kraker vs yedim ama yine de kilo vermiştim doktoruna ilaç yazdırabilirsin ama
Ebaby 2_kezannelik 2_kezannelik ben de kesinlikle yayla çorbası öneriyorum bir süredir benim kurtarıcım oldu resmen. Bir de patlamış Mısır. Yemek değil ama tok tutuyor zor durumlarda kurtarıcı olabilir. Yulaf lapası da deneyebilirsiniz içine süt pekmez bal ceviz muz falan koyarak hem besleyici oluyor.
Ebaby 2_kezannelik suyun içine limon dilimi atıp biraz da limon sıkarsanız o da mideyi baya rahatlatıyor
nilsmomy 2_kezannelik makarna, patates haşlaması,simit , pilav , yeşil erik, tost benim bulantıma bunlar iyi geliyordu. Şimdi ara ara bulanınca yine yeşil erik yiyorum kesiyor ya umarım sizdede işe yarar 🌸
Burcu0707 2_kezannelik süt… Kizartma…. Salcaaa…. Simit pohaca tatli turu…. hepsinden uzak kalll….yemek salcasiz olmali Kabak kavur yogurtla Peynir zeytin cay mod takil.patates hasla Ve prilam ic geceleri iki sabah 1dua edersin banada😍
-kimkiii Patates beyaz peynir yoğurt Ben çare bulamamıştım prilam yazmıştı doktorum o ilaç çok iyi geliyor
MelekBD Valla kişiden kişiye değişiyor ilk 4 ayım zor geçti bulantım coktu yedikçe kustum Ekmek ve peynir yediğimi biliyorum günlerce