Mabg004 Anıt hastanesi Sibel tüner doktorum ama doğumlar pahalı 5 bin TL olmuş başka hastane varsa önereceğiniz doktor bekliyorum
Asli1453 Mabg004 benim doktorum cnm ilk hamileligimdede orda yapmıştım yine aynı doktorumda yapacağımı inşallah çok memnun kalmıştım ama şehir hastanesini araştır istersen memnun kalanlar var
Serife4234 Medicana prof Dr Sibel özler mükemmel araştır googleden birde özel sağlık sigortası yaptırirsan hem muayeneleri hemde doğumu sadece 5 bin küsur liraya getirirsin şiddetle tavsiyem bu konuda yardımcı olurum.
Mabg004 Serife4234 özel sağlık sigortası ilk defa duydum onu nasıl yapıyoruz özel hastaneler için mi geçerli
Mabg004 Asli1453 bende memnunum canım bende ilk doğumumu ilk gebeliğimdeki bütün kontrollerimi onda yaptırdım ama bu ikinci gebeliğim ve fiyatlar resmen 2 katlamış bilmiyorum açıkcası ne yapacağımı
EssoSavve Ben Özel büyük şehire gidiyordum aişe gönenç çok iyi bi doktor muayenesi 250 doğum 5000 olmuş sanırsam biz özel sebeplerden dolayı Adana’ya ailemin yanına gitmek zorunda kaldık doğumu orda yaptım 🤷🏼♀️ Ama tüm takiplerimi aişe hoca yaptı.
bebegim42_ Mabg004 hüseyin görkemli o özel 244 tl onun haricinde normal olarak fatma kılıç ve jule eriç çok iyi
bebegim42_ HavvaNur42- ben Hüseyin görkemliye gidiyorum sezaryana 5000-6000 arası desi profösör oldupu için mi acaba
Glck_anne Bende selçuk tıpa gidiyorum özel randevulu olarak Ayşe Gül Kebapçılar harika bir doktor çok tatlı çok anlayışlı ve sevecen bir doktor.muayene ücreti 245 TL doğumda sezeryan 2500 TL ,normal ise 3000 TL.asla kendisinden şaşmam🌺