Minagezer 25+2 olduk ilk hamileliğim durumlar nasıl kilolar alındımı 7 kilo almışım 55 im bebişim de en son 24+4 te 860 gramdı azcık sohbet edelim🥰Cinsiyetimiz de erkek💙
_Minikbaby26_ Minagezer 26+3 üm en son 4 kilo almistim henuz kontrol gunum gelmedi cinsiyetimiz kız 💝
Aycdlpyrz Minagezer 25+4 üz oğluşla🌸 en son 22+5 de detaylıda görmüştük 560 gr 27,5 cm di🌸 1.70 boy 66 kgyum:) 61 ile başlamıştım
Nsrn1 Minagezer 24+4üz biz dee bakalım kaç gram olduk birkaç gün sonra gideceğiz komtrole inşallah 🥰 henüz kilo artışım olmadı bir süre daha koruyabilirim umarımm
Huser Minagezer Merhabaaa 24+1 olduk bizde 23+3te 600 gram 28 cmdi kızım ben 59 kg ile başladım 61kg şuan 🤗
Ceydaturan Minagezer 23 haftalık olduk 8 kilo almışım toplamda bebişim 475 gr olmuş cinsiyetimiz erkek💙
Nsrn1 Ga0312 ben genel itibariyle zıbınları kısa kollu aldım ama üstüne giydireceğim tulum ya da alt üst kıyafetleri uzun kollu uzun bacaklı aldım
Adeninannesiii Minagezer Minagezer 24+2 deyiz bizde 8 kg aldım. Arkadaslar sizde de vücut ve bacak ağrısı varmı bende bu ara çok yoğun
haydinyildiz Adeninannesiii 2 gun egzersiz yapmadigimda bana da oluyo sirt agrisi kalca agrisi ama pilatesle geciyo
-sef- Adeninannesiii bende var 22+5 olduk ayaklarda yanma bile başladı ayakta duramıyorum uyuyamiyorum dönemiyorum karnım 7 aylık karnı gibi kocaman ama çalıştığım için mecbur çekiyorum bide allahtan kiloda almadım alsam ne olurdu bilemiyorum 🤭🤭
Bayancorek Minagezer 25+5 iz, benimde ilk gebeliğim. 20. haftadan sonra kilo almaya başladım 5 kilo almışım. En son 21. haftada kontrole gittiğimde gördüm oğluşumu, yarın gideceğim bakalım ne halde miniğim. 🌸🤗
-sef- Minagezer 21. Haftamda detaylıya gittiğimde 25 cm 450 gramdı şimdi 22+5im c.tesi günü yine görcem nasip olursa oğluşumu😍😍 ama hala kilo almadım çünkü 4 ayım zor geçti bulantılı kusmalı hatta kilo vermiştim şimdi daha yeni toparlandım ilk hamile kaldığım kilodayım🥰🥰