Hilalp35 Kızlar normal doğum yaptıysanız sancılar nasıl oldu neler yaşadınız ne kadar sürdü anlatabilir misiniz? Benim bebiş gelmemekte ısrarcı gibi bense çok yoruldum 😒
alonee Hilalp35 Arkadaşım 41 yada 42 de doğurdu. Sancısız. Hastanede suni verdiler. Hatta doğumu biraz zor oldu enfeksiyon kapmış bebeği birkaç gün hastanede kaldılar.
Klcaysgl Hilalp35 39+3 haftalik oldum bende bacim arada adet ağrisi gibi ağri gelip gidiyo başka hiçbirsey yok doktor açikliğin yok çatin dar değil dedi gelen giden yok ama artik ağirlaştim dayanamiyorum bende 😒
Hilalp35 Klcaysgl valla ben de çok ağırlaştım aşırı baskı var bir de bacaklarım kapanmıyor penguen gibi yürüyorum 😂
gulsumaltunsrc Klcaysgl aynı dertten muzdaripiz bende 39+5 im hala aynı durum 1 haziran da doğum kontrolüm var sizin ilk doğummu
Klcaysgl Hilalp35 allah yardimcimiz olsun vallahi bende gece yatarken sağa sola dönerken zorlaniyorum
butterfly4 @Hilalp35 merak ettim neden bekletiyorlar haftanız dolmuş, özele mi gidiyorsunuz devlet hastanesine mi
gulsumaltunsrc Klcaysgl Allah sabır versin valla fiziksel durumdan ziyade insan artık psikolojik olaral kaldıramıyor :(
Elfs Hanifedurmus maşallah ☺️☺️ Allah analı babalı büyütsün 40+3 de mi olmuş oluyor o zaman? Normal doğum mu oldu? Benim de 40+1.