Nermin_nur1 Kızlar geceleri yatmadan mide yanmam oluyor bel ve sırt ağrılarım baya çoğaldı otursam ağrıyor yatsam ağrıyor 😂 kalçalarımı hiç söylemiyorum bile 🤷♀️🤦🏻♀️ Gece sağa sola dönerken karnım acıyor göbek iyice büyüdü bu haftada olanlar sizde de oluyor mu merak ediyorum 🙈
Gorkeminannesi Nermin_nur1 30+4 olcaz ben de cok ağırlaştım ama ben hep agirdim zaten ikinci gebelik iki üç aylıkken bile kendimi yedi sekiz aylık gibi hissediyodum simdi tam olarak öyleyim oturduğum yerden zor kalkiyorum😅 ilk gebelikte hic boyle değildim tay gibiydim dogurana kadar😅
Yoncaasakin Nermin_nur1 benimde kasılmalarım çok var mide yanmam olmadı hiç havalar çok sıcak göbek artık çok zorluyor yatıp kalkarken bile 🙃
Merve_tna Nermin_nur1 o haftalarda bendede çok oluyordu şuan 34 haftadayım ve hala geçmiş değil ne sağıma ne soluma yatabiliyorum oturarak uyumaya çalışıyorum ayaklarım şişmeye başladı bacakli ağrıları yürürken ayaklarımın altının acıması en zor haftalar sanırım
NOG_06 Ben gece uykularımı kaybettim diyebilirim 🥲 bi ateş basıyor anlatamam, karnım çok çatladı ve acıyor kaşınıyor, nefes darlığı bi yandan bel ağrısı bi yandan ohooo 😂 neyse bebeğim için değer o iyi olsun yeter ki 🌸
Nermin_nur1 NOG_06 evet onlar iyi olsun yeterli benim henüz bi çatlağım yok ama son zamanlar çatlar diye düşünüyorum bakalım hayırlısı 💚
Nermin_nur1 Gorkeminannesi Allah yardımcımız olsun çok zor zamanlar gerçekten ama allahım sabrınıda veriyor 💚
Gulusuguzell Vallahi onca cefeya dayaniyorum saglikli sekilde hepimiz kucagimiza alalilmda insallah. Ya benim 32+3 kasiklarim agruo arada filan belki bacak kramlari filan zor geciyo
meltemkumsal16 Nermin_nur1 benimde 31+3 karnim cok zorluyor beni ağırlık hisse özellikle yatarken dönerken cok zorlanıyorum dun gece salona geldim koltukta dik bi şekilde uyumaya çalıştım olmadı yataga geri dondum mide yanmam fazlaydı oda degisik bir hal aldı geçti gibi ama bu sefer de acı su gelir gibi rahatsız edici bazen bacak arasının ağrıdığını hissediyorum araştırdım çatı ağrısı diye geçiyor mus sanırım bebek hareketleri de fazla sanki 2 gündür hiç uyumadı hep hareketli doğum yakınmış gibi hissediyorum cok fazla sicakliyorim akintimda arttı yürürken 🙋♀️
Nermin_nur1 meltemkumsal16 evet tam olarak aynı şeyler bendede var canım az kaldı artık hayırlısı ile atlatırız inşAllah ya