Esma55 Güzel anişler nasıl gidiyor Napıyorsun durumlar nasıl ? açılma sancı ne var ne yok Ben yarın 39 dayım pek sancı yok karnım taş gibi oluyor sonra normale dönüyor rahım ağzımda yumuşama varmiş
kereminannesiiiiiiiii Esma55 ben 38+1im. 1 haftadir regl sancisi gibi sancilarim var. Gectigimiz sali nstde duzensiz sancilar cikti ama açılma falan yoktu. Hala ara ara sancilarim oluyor. Yarin kontrolum var. Planli sezeryan gunum 7 haziran ama bakalim o gunu bekleyecek mi 😊
Ezgii0 Esma55 39+4 isyan bayrağı çekmeme çok az kaldı 🥲 gece uykusuzluğu, ödemler, ağırlık, sıcak mahvoldukkk
Hilalya35 Bende aynı durumdayım 40+4 olucam 12drn sonra sabah muayene var inşallah catı muayenesi yaparlar yatısımı yaparlar
Srn_39 38+4 yarın kontrolüm var yan duruyordu inşallah dönmüştür ilk oğlum normaldi Buda normal olsun istiyorum ☺️
Suskunfstk51 An itibari ile 38 im ve sabah sezeryan ile doğum yapacağim kizlar darisi sizlere sağlikla kavuşalim bebelerimize 🌸🤲
Zehratay Bende 38+2 oldum bugün cuma günü sabah sezeryan doğumum var inşallah çok zorlanıyorum hele sıcaklar bastırınca mahvoldum ama neyseki son günler 🥰
Esma55 Zeyzeyf ah ah bi bilsem neyi bekliyorlar kendi kendime konuşurken buldum bugün kendini oğlum hadi gel annem bak havalar cok güzel ferah buralar orda sıkış sıkış emin ol ana kucağı gibisi yok felan 😂🤦🏼♀️