Papatyamevsimi Selam arkadaşlar. Şuan 16+2 haftalığım. Ama bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. Acaba kacıncı haftada hissedilir ? Arkadaşım 3 aylıkken hissettiğini söylüyor. Korkuyorum ! 😣
EsinGne Papatyamevsimi canım ben 20+1 deyim henüz hissedemedim gayet normal onun bunun lafına bakma sen😊😊😘😘
TugbaAsaf Papatyamevsimi ben 18.haftanın sonlarına doğru anca hissettim canım baloncuk gibi bıt bıt yapar gibi degisik biseydi. Ilk gebeligim benim seninde öyleyse normaldir
sevilayumitozdemir Papatyamevsimi yok canım daha var erken hissetmen için 18 haftalıktı dedim doktora hissediyorum galiba o zaman bile imkânsız demişti sen düşün 😊 20 21 haftalar gibi hissettim ben bebişi şimdi 24 haftalık epey güçlendi hareketleri 😊
Haticeyildiz Papatyamevsimi nasil oluyodu 12.haftada hissedebiliyo saka gibi sanki biraz uydurmus gibi 20 de hissettim ben sabret canim
mlssrn Bende ilk hamilelğinse 16da hissetmen çok zor olur ben 20 de falan hissettim ancak🤗 korkma stres yapma boşuna allahın izniyle zamanı gelince hissedersin🙏🏼🙏🏼
sevilayumitozdemir Haticeyildiz bende şok oldum 12. Hafta da hissetmek imkansız 2. Gebelik olsa bile en erken 16. Haftada hissediyormuşsun 😂😂
Aysealty sevilayumitozdemir 12.haftada bebek hareket etse dahi kasları güçlü olamadıgı için hissetmek imkansız o bagırsak hareketleridir😂ben ilk 19.haftamda hissettm cok hafif su an 22.haftamdaym artk net hissedebiliyorm☺
sevilayumitozdemir Aysealty aynen dediğin gibi 17 yada 18 di yalan olmasın doktora dedim imkânsız demişti bana 😂 20 21 gibi hissettim suan 24 haftayız artık dans ediyor oooooooo uyutmuyor bile 😂😂
Edos Haftada hissetttigi gaz guruldamalaridir 😂 Kendim 15 haftalık hamileyim henüz hissetmedim 2 tane ablam doğum yaptı 20 haftadan sonra hissettiler🤔
Deniz14 Papatyamevsimi ben 16. haftanın içindeyken hissettim yavaş yavaş şu an 17+4 üz maşallahı var😂🤦🏼♀️ İlk gebeliğim anlam veremedim ellerini karnıma koyduklarında da hissediyorlar😂 Merak etme hissedersin sen de
Elif4334 Papatyamevsimi korkulcak bişey yok sonuçta kalp atışlarını duyuyosun ilk hamilelikte baya geç hissediliyo doktorum bana 16. Haftada hissetmemen çok normal demişti 20. Haftalarda hissettim bende
sevilayumitozdemir Aysealty bende ondan korkuyorum sol tarafa yatmam mümkün değil hep kıpır kıpır tabii şimdi hoşumuza gidiyorda doğunca napıcaz bu yaramazları 😊😊😊😂😂