Stella_0 Askiletotomsu Geçmiş olsun 🙏 Ben böbrek nakilliyim o yüzden bir sürü ilaç kullanıyorum. Sadece bebek düşüncemiz olduğunu bahsettiğimizde doktorum bazı ilaçları kesti birkaçı yerine de farklı ilaç verdi. Önce 3 ay bu değişiklikten dolayı kontrole gittim sürekli çok şükür sıkıntı olmayınca bebek olabilir dedi doktor. Normalde 4 ayda bir kontrole gidiyordum şimdi ayda bir kontrollere devam böbrek için. Nakil olan böbrek karnımın sağ tarafında. Böbrekle bebek şuan kardeş kardeş duruyorlar karnımda 🥰
Askiletotomsu Stella_0 Allah şifa versin vermişte zaten 🌺 Nakilden sonra organ bireyin bedeniyle uyum sağlayana dek ilaç kullanılıyor sonra bırakılıyor diye biliyorum Yanlış mıyım ? Bırakacak misiniz zamanı gelince Hep mi ilaç kullanilacak
Stella_0 Askiletotomsu Evet ömür boyu bu ilaçları kullanıyoruz. Yani böbreğin gittiği yere kadar da diyebiliriz 😊
Askiletotomsu 2bebe1gebe bebek belirler onu yazıp bıraktım 🤷ruh hastası mi ne Hayır samimi değilim yüz vermem etmem nereden o haddi buldu ki
2bebe1gebe Askiletotomsu valla ama bu sefer 15i bulucam gibi gözüküyor😂her hafta 1.5 kilo alıyorum resmen şu 2 haftada aldım bu son 3 kiloyu
AselLinaMom Askiletotomsu 34 haftadayız ve ben 20 kilo aldım doğuma kadar bi beş kilo daha alırım ben kendimi nerelere atayım 🤣🤣🤣
AselLinaMom Askiletotomsu yok valla gayet sağlıklıyım ilk gebeliğin verdiği tecrübesizlik diyelim bide vücudum kilo almaya çok müsait olduğu için önünü tutamadım 🤣🤣
Berfin-bektass Askiletotomsu 28 haftalık gebeyim 12 kilo almışım canım 4 kilo mu psikolojimi bozma kızzz😂😂
Askiletotomsu Berfin-bektass şimdi kendime yasak koydum ya hani Normalde canımın istemediği şeyleri ister oldum😂😂😂😂😂😂😂😂😂