Askiletotomsu 28 haftalık gebeyim 28 yahu Daha on gün öncesine kadar 2 kilo almıştım toplamda Şimdi tartıldım 2 kilo daha almışım Yani toplam 4 kilo almış oldum 28 haftada Neyden vazgeçebilirim dedim Ekmekten geçiyorum Bitti 😡
Askiletotomsu -MinikveAnnesi- bilmiyorum canım çok bozuldum ya Tartıda öyle görünce kendimi Hep ince vücutlu top göbekli gebe olmak istemistim şimdi kilo alırsam istediğim gibi olmayacak diye bozuldum galiba.
zamaneannesi80 Askiletotomsu viiii ben napim yaa 🤣 15 haftalık olduk 4 kilo aldım 😂 ki aşırı aşırı yemiyorum bile
-MinikveAnnesi- Askiletotomsu her ay icin 1 kilo normal kabul ediliyor sen 6 ayı doldurmussun ona ragmen formunu korumussun öyle düşün zaten su an bebegin kendisi suyu eşi vs 2 kiloya yakındır kafana takıp kendini bunaltma. Ara öğünlerinde karbonhidrattan uzak dursan kuruyemis veya sağlıklı besinler tüketsen kontrol altında tutarsın bence
Stella_0 Askiletotomsu Ben 78 kilo ile hamile kaldım 11+6 oldum toplam 4 kilo aldım. Senin haftana kadar 10 kilo almış olurum sanırım ama kortizonda kullanıyorum. Sağlıklıysan bebek iyiyse 4 kiloyu dert etme 😊
Deletedmom83940 Askiletotomsu kız deli deli olma Allah aşkına ben 28 haftada 4 kilo alsam zil takıp oynarım
Ba_momss Askiletotomsu Aaa yapma ya lütfen o bebişin gelişimi için sağlıklı beslenmeye bak ekmeği kesiyosanda kuzum olmaz öyle
Askiletotomsu zamaneannesi80 yürüyüş yapıyor musun ? Ben bide 6-8 km yürüyorum günlük, düşün Bazen 10 km yi buluyor nadiren de olsa ama sonuçta iyi yürüyorum Neden kilo aldim
Misssitare Askiletotomsu bebeğimin kilosuda iyi çok şükür. Normalde kilo alamayan zayıf biriyim. Kilo almak bu yüzden hoşuma gitti sanırım🙈
Askiletotomsu -MinikveAnnesi- bu arada kendime 6 aylık hamileyim mi Dicem 7 aylık mi Doğum Ağustos ortası
zamaneannesi80 Askiletotomsu malesef yürüyüş yapamıyorum tüp bebekle 5 sene sonunda olunca biraz pimpirik oluyorum🙈 kendimi yoramıyorum
gzdeal Askiletotomsu bende haftanın 5-6 günü kesinlikle 4-5-6 km yürüyorum 23. Haftayım 7 kilo aldım tabi bu yürüyüşü 1 aydır yapıyorum 😂
haklisinesracim Askiletotomsu aslında dikkat ediyorsan yürüyüş yapıyorsan almaman lazım. Benim de senle aynı haftalar ben de çok dikkatli besleniyorum nadiren dondurma falan yiyorum kızımda bu haftadalarda 12 kg almıştım bunda 2 veya 3. Gebeliğe başlangıç kilom aynı tek farkı o zaman hamileyim diye deli gibi yedim zayıfım zaten amaan diye bunda öyle yapmadım hep dikkatli gittim
Delimavi 24 e kadar 2 kilo aldım şuan 27. Haftamdayım 3 haftada 3 kilo almışım 🫢 son haftalar çok sıkıntı birazda hareketsizlikten oldu sanırım.