Ebru_guner Merhaba yeni doğan bebeklerimiz için banyo temizlik ve bakım için önerileriniz nelerdir hangi marka ürünleri tercih ediyorsunuz ben dalin diye bakmıştım ama Bir yerde okumuştum dalının göz yaktığını söylediler ama kullanan var mı acaba tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ☺️
Ozge Ebru_guner daha bebiş doğmadı ama deterjan:baby me, şampuan & losyon: iva natura, pişik kremi: bübchen ve sudocrem aldım. 🌸
Aylinbzky34 Ebru_guner pişik kremi yerine zeytinyağını ısıtıp cam kavanoza koyup öyle kullanabilirsiniz bayağı sağlıklı bende öyle düşünüyorum. Şampuan kararsızım unibaby büchen olabilir ıslak mendil unıbaby veya sleppy olabilir ama deneyip görmek lazım sağlıkla büyütün miniğinizi 👶😇
Ebru_guner Ozge iva naturayi hiç duymamıştım pişik kremini bende sudocrem alacağım ins 31 haftadayiz daha almadım sizlerin fikirlerini almak istedim şampuan da da niyeyse dalını. Kokusu çok hoşuma gidiyor diye istiyorum ama aldığın şampuanın kokusu nasıl baktın mı 😄
Ozge Ebru_guner kokusuna değil de içeriği temiz diye aldım. Hatta kokusu olanlar genelde parfüm içeriyor diye biliyorum.
Ebru_guner Aylinbzky34 sampuanda bende çok kararsızım ıslak me dil olarak da sleepy tercih ettim indirim varken toplu olarak almıştım
angelicaa Deterjan siveno sıvı çamaşır sabunu. Bebek bakım ürünleri iva natura. Temiz içeriklerine güvenerek aldım bebek doğmadı henüz kullanmadık tabii
kelebek_17 Ebru_guner temiz içerikli diye ecowell in şampuan ve yağını aldım, çok kokusu yok memnunum..
Ozge BeyzaF bebek yağı almadım onun yerine losyon aldım. Yağ için gözenek tıkıyor dediler ama bilmiyorum. Lazım olursa onu da iva natura alırım galiba
mirage333 Ebru_guner şampuan, losyon, pisik kremi mustela.. çamaşır deterjanı ve biberon temizleyici, siveno ve green clean
Deryy Ebru_guner Bebek şampuan yağ pişik krem mustela aldım Vucüt krem la roche posay aile boyu kullanıyoruz hepimiz tek krem 😅 Bimde bebek biberon emzik deterjanı gördüm cifin ondan aldım çamaşır yıkama işi beyaz sabun deterjanı
Lesyaca Bende dalin aldım canım granül doğal sabun ve dalın şampuan,bebek yağı . Islak mendil olarak sleepy aldım dalinin ıslak mendili için iyi demediler çok sulu dediler ondan almadım
EsraBaykara Ebru_guner geçenlerde burda bir arkadaş bir sayfa paylaşmıştı. Ürünlerin içeriklerinden bahsetmişler; göz atın isterseniz. Kimyasal içermeyen ve içeren ürünleri marka marka paylaşmışlar. Sayfa adı annelerinceler (instagram)
Acemianneee08 Ebru_guner şampuan olarak Sebamed veya mustela öneririm. Pişik kremi kesinlikle sudocrem ( hemşireyim çocuk yoğun bakım da da bunu kullanıyoruz ve çok etkili ) . Dalin ben kendi yüzümü yıkarken kullanıyorum cildim hassas sbende de göz yakması yapıyor