Gamze_akgunn Merhaba kızlar sezeryan Doğum yaptım 5. Gün sütüm geldi bebek sürekli memede çekince ağlıyor yatiriyom uyaniyo orda uyumak istiyo sürekli emmesede ayırmaya çalışınca emiyor gibi yapiyo sizde böyle olan varmi ne yaptınız emzik de almıyor kandirilmiyo
eylulabla_oluyor Gamze_akgunn hangi emziği denediniz o zamanlar biz de bi yerimizi yırtıyorduk emsin diye emse dert emmese dert demekki😂awent deneyin derim
Dark Gamze_akgunn süreyi yavaş yavaş azaltıp bu huyu biraktirin. İleride büyük sorun oluyor alışınca. Uyuduğu an alın hemen memeden biraz bekleyince uyaniyorlar
edis22 Gamze_akgunn oy oy kiyamam civcive🐣. Ne guzel iste🥰 darisi benim dondikime insallah oda oyle olur🤲🏻😇🥰😁
gamzosgamzos Gamze_akgunn 2 aylik olduk dün benim kızımda sürekli memedeydi ama artık etraf ilgisini çekiyor karnını doyuruyor sonra kucakta gezmek istiyor etrafa bakıyor tabi 10 15 dakika sonra yine meme krizimiz tutuyor ama 10 15 Dakika memeden ayrılması bile mucizeydi 1 hafta önceye kadar 😊 yani geçiyor zamanla annesi yavaş yavaş 😊
Gamze_akgunn eylulabla_oluyor kız emmeme si daha kötü onuda yaşadık ama bu sefer hiç kalkmiyo üstümden ilerisi içinde sorun ful göğsümde durmak istiyor
eylulabla_oluyor Gamze_akgunn büyüdüğünde düştü bizimkide memeye emince doyduğunu kavradı tabi alışır inşaAllah canım Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah 😍
Dark Gamze_akgunn dediğim gibi kademeli alistirin. Benim kızım sonradan yaptı onu. 9 aylıkken falan. Günüm heba oluyordu. Kendiside perişan oluyordu vücutları hamur gibi düzgün yatmayinca. Zar zor düzene soktum
uraz_ve_annesi- Gamze_akgunn çünkü sadece sizi tanıyor sizden bu yüzden ayrılmak istemiyor sizin korkunuz tek bildiği ☺️ bir süre sonra istesenizde bu kadar yakın, olamayacaksınız bence tadını çıkarmaya bakın ben öyle yapacağım ☺️
2bebe1gebe Gamze_akgunn doktorum bu durumda kesinlikle emziğe alıştır seni kullanmasına izin verme demişti bana😂her bebek farklıdır ve her emziği labul etmeyebilir mesela benim oğlum tek emzikte emmeye başlamışken kızım 10 a yakın seçenecekten sonra emdi diyebilirim resmen😂😂😂knedi buldu emmek istediği emziği