Reinaa Otomatik göğüs pompası olarak hangi markaların ki daha iyi perşembe günü a101 e kiwi markasına ait göğüs pompası gelecekmiş kullananlar varmı memnun kaldınız mı
elisammmm Reinaa Benimde okulum devam ediyor onun İçin almak zorunda kaldım lansinoh çift pompalı tercih ettik çok memnuniyeti vardı
Mervesmsek22 Reinaa canıöm ben baby plus aldım çok memnunum çekim gücü çok önemli ben günde 3 dfa sağım yapıyorum mamajonunda hem çekim gücü çok iyi ikisi arasında çok kalmıştım
Hulus Reinaa lansinoh kesinlikle kullanan bütün arkadaşlarım çok memnun boyle şeylerde cok ucuza kaçamak gerekiyormus sonra gidip yine lansinoh almak zorunda kalırsın dedi çoğu aynı hataya dusmus o yuzden ben direk lansinoh aldim geçtim.
Reinaa Ozgennnnnn benim okulum devam ettiği için ben okuldayken bebeğim aç kalmasın diye alacağım ama çok kararsız kaldım bütçe açısından A101 e gelecek olan daha uygun
Serpilfurkan Ozgennnnnn benim cocugum kuvozde kaldi. Süt sagmam gerekiyordu almak daha mantikli geldi 3 sene once 300 almistim. Ozaman alinan hersey karmiş
Ozgennnnnn Reinaa evet daha uygun ama çekim gücü de önemli bazılarının çekim gücü çok düşük oluyor ve memnun kalmıyorlar . Lansinoh dan çok memnun kişi duydum onlarda 800-900 civarı 🤔 kullananlardan yorum bekleyelim bakalım
Serpilfurkan Bende mamajonunkini kullanmstim cift gögustu cok asiri memnun kalmistim. Cekim kuvveti önemli
Reinaa Serpilfurkan yorumlarında bir kaç ay kullanabildim sonra çekim gücü gitti diyorlar siz ne kadar süre kullanabildiniz
Serpilfurkan Reinaa valla ben baya bi süre kullandim. Hatta arkadasim 2 sene kullandi. Ben baska arkadasima verdim oda kullandi 3 sene oldu