Bekaranne Kızlar kulağımı deldirdim tragus piercing yaptırdım deldirenler varsa kaç günde geçti acısı üstüne ne zaman yatabildiniz
aylinnntrhn Bekaranne üstüne yatamadan geri çıkardım😂 bakımı zordu sürekli iltihap yara falan oldu dayanamadım🥲
dorukcuum Bekaranne 1 hafta içinde acısı geçiyor ama tüm piercingleri kullanan birisi olarak dil bile daha kolay tragustan tam bir baş belası kendisi ne iltihabı bitiyor ne takılması bitiyor Allah yardımcın olsun ben 1 ay zor katlandım kendisine 😂😂
Bekaranne Gulsurmeli deldirirken hiç acımadı sadece tık diye bir ses geldi piercingi geçirirken acır diye korkmuştum ama tamamen acısız geçti şuan sadece üstüne yatarsam ağrıyor bir de yanlışlıkla telefonu kulağıma vurdum o ağrıttı baya
Bekaranne dorukcuum aa bence dil daha zor benim dilim de delik ama çok zorlandım şuan hiç acım yok tragusta
Tugbalsengi Yaptırdığım gün yatmadım dikkat edeyim diye ama yatsaymışımda bişey olmazmış , hiç sıkıntı yaşatmadı bana, burnumdan daha çok çektim vallahi 😏
Gamzeates Bekaranne acısı 10 gün de geçti bir de sürekli tuzlu su ile kulak çubuğu yardımı ile delirdiğim yeri sildim aklıma geldikçe 20 gün de en fazla bir ay da iyileşiyor sizin teninize bağlı benim tenim hemen iyileştiriyor yaraları 20 gün de küpemi bile değiştirdim şimdi hiç bişey yok normalim 🙈