Bsra19ogz smnrsmnr paket almamıştm ilk 2 hafta sürekli paket alıp almadığımı sordu çok ilgilenmemişti birde pakize hanımda kürtaj oldum eskiler aklıma geldiğinden ötürü sanırım değiştrmek istedim yoksa başka skntı yaşamadım:))
Bsra19ogz Tuana_ siz öyle yazmışsnz bende öyle cevap verdm bizlerden önce doğumunz gerçekleşcek diye tepkinz saçma geldi 😄 “”””” kızz bende orda doğum yapıcam cuma günü bana da haber verin “”” bu msjnza ithafen yazdım 🙃
Tuana_ Bsra19ogz tamamda ne alaka sizin dalgaya almanız saçma doğum yapcam hastane hakkında bilgim olmasını istedim bunda alaya alcak birşey yok 👊 bide üstelik benim sorum normal bir şeklide soruldu siz sadece sorunlusunuz
Zehra41 Bsra19ogz evet pakize hoca kendi hastasi degilsen cok ilgilenmiyor😀 ben ona takipliyim. İlk baslarda bize de cok soguk gelmsti paket almadan once. Paket aldktan sonra sanki degisti😀 ama seviyorum ben pakize hocayi bilgili bi doktor zaten ayni zamanda da ogretim gorevlisi oldugu icin bilgisine ve tecrubesine guveniyorum
Bsra19ogz Zehra41 evet bende pakize hanıma devam edicektim baktm her gttiğimde moralsiz gidiyorum o yüzden değiştirdim yoksa normalde değiştirmezdim çnkü paket alıcaktım her halukarda
Zehra41 Bsra19ogz 1refakatci aldklarini ve covid etkisini kaybettigi icin tek tek ziyaretci aldklarni biliyorm. Dogumuma cok az kaldi yarn 39haftaya giriyorum. Dogum yaptigimda her seyi yazabilirim😀
Bsra19ogz Tuana_ arkadaşım uzatma istersen gayet düzgünce yaZdım sorunluca cevap veren sizsiniz o yüzden polemiğe girmicem sizinlee hayırlı doğumlar size :)))
Zehra41 Bsra19ogz kizlaar bugn dogumum oldu. Dun yattim hastnye. Refaktci 1kisi annem var. Kayinvalidem de aksam 9a kadr vardi kimse bir sey demedi. Bugn de dogumdan sonra ziyartcilerm oldu yine kmse bir sey demedi. Doguma girerken bana covid testi yaptilar. Refaktciden istemediler. Merak ettignz varsa sorun. Butun hemsireler ve servs doktorlari cok iyi. Cok iyi davraniyorlar. Ameliythnede de hepsi cok iyiydi cok guler yuzlulerdi
drmeri lokman hekim sincanda takipliyim ancak, etlikte 1 ay önce gorumcem doğum yaptı. giriş çıkışlar çok rahattı. refakatçi bir kişi. ama pcr vs kalkmış. eş her saat gelebiliyor. ziyaret saati vs de yok ziyaretçilere her vakit girdi. girerken 10 dk yeterli lütfen diyorlar. ama yarım saat dursan bisey demiyorlar tek kişi olarakta değil alıyorlar kaç kişi isen. ziyaret sorunu yok. çiçek hiç almıyorlar sadece. girişte bankoda kalıyor hasta taburcu olurken veriyorlar. bu şekilde bir ay önceki lokman hekim etlik tecrubelerimiz.
yldz_tugce Bugün doğum paketinin 7500ken 9000 olduğunu öğrendik. Muayeneler 190, detaylı ultroson için de 1200 tl istediler. Artık maska takmak bile zorunlu değil hastanede, o yüzden de ziyaretci durumlarını sormadım.
Aygu9198 Nidakorkmaz nısanın son haftasında dogum yaptım özgül hanımda takıplıydım bende bılgılemdırmesi feln cok guzel ayrıntılı bır sekılde ızlıyr dogum anında cok yardımcı oluyr ılgılenıyr ıyıkı özgül hanımı secmısım
Gzde06 Aygu9198 bende özgül hanıma takipliyim şimdilik memnunum bende doğum zamanını merak ediyordum normal mi oldu acabA sezeryanla mı
Aygu9198 Gzde06 normal oldu gercekten dogum zamanında sancı felan cekerken geldıler ebeler dogum kocu anlatıyolar dus almanı onerıyolar ben begendım