Gozi Fasulyeninannesi1 🤦🏼♀️ Benim aklıma gelmez ki o panikle nasıl unuturlar? Gerçi geçende beni nst de unuttular 😂
Gozi Duha35 Evet normal olursa epidural istiyorum zaten bu hafta çatı muayenem var bakalım ondan sonra karar vericez doktorumla
Duha35 Gozi hakkınızda hayırlısı olsun . Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız insallah. Hersey istediğiniz gibi yolunda gider insallah
Duha35 [silindi] doğumhanede ebe idrarını boşaltacağım deyip hortum takıp çıkardı . Zaten o psikolojiyle ne yaptığını bile hatırlamıyorum. Doktor kontrolü sırasında doktor söyledi yırtığın sebebini
bykarakan Duha35 anneannem 5 yıl sonda kullandı malesef, yırtık olması çok tuhaf mümkün değil belkide hatta bir defa anneannem kendisi tutup çekmiş 😓 ve o zaman bile sorun olmamış bazı zamnalar sonda çıktığında aşırı yanması oluyordu o da olabilecek bir durum
Duha35 bykarakan dediğiniz gibide olabilir . Sonda çıktığı için yanma olabilir. Ama yan tarafta yırtık var farkedilemeyecek gibi değil
Duha35 hemsirebianne0901 dikişim yok. Kesi alt tarafa atılıyor diye biliyorum. Benim yırtık olan yer idrarı yaptığımız yerin hemen yanı . Yanma olmasa yırtığın farkında bile değildim . Cesaret edip bakamadım doğumdan sonra
hemsirebianne0901 Duha35 farkli bi nedenden dolayi yırtık oluşmuştur siz mümkün olduğunca batikon ile temizleyip kuru tutmaya calisin doktorunuz ilac verdiyse duzenli kullanmaya dikkat edin o bölge enfeksiyona cok açık bi bölge çünkü
Nzlasln Duha35 sezaryen olalı 5 gün oluyo 2 gün boyunca tuvalete gitmeye korkuyordum inanılmaz yanmam vardı doktora sordum tahriş olmuş dedi bana enfeksiyon önleyici ilaç verdi kullandım 2 gün biraz daha iyiyim sizde mutlaka ilaç kullanın çok hassas
melikekiz Duha35 büyük ihtimalle doğum anında yırtılmıştır eğer normal doğum yaptıysanız. Bazen normal doğumlarda bebek baskı yaptığı için sonda takmak durumunda kalabiliyoruz. Oranın dikilmeme gibi bir durumu da olamaz nasıl bir doktormuş o