Cnsy00 Dayanamadım bekleyemedim en azından varsa sevinirim yoksa ümitlenmem diye yaptım 5 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı zaten hiç bi belirtimde yoktu eşimde burda değil iki ay görevde 5-6 aydır folik asit kullanıyorum 3 aydır olmuyor 😣
Nurrr3517 Cnsy00 sizi üzmek kırmak istemem ama dayanmalısınız asıl takmayınca kendiliğinden oluyor emin olun 🙏🏻🫶💖
Merve201119 Cnsy00 sizi umitlendirmek istemem ama ben adetime 4 gun kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı adetime iki gun kala yaptım çok hafif silik cizgi çıktı ve şuan 13 haftama girdim Allahtan ümit kesilmez olmazsada üzülmeyin rabbim büyük gönlünüze göre verir insallah🙏🙏
Cnsy00 Nurrr3517 istiyorum ilk gebeliğimde 3 ,5 aylıkken kaybettim onun yeri dolsun istiyorum çok üzüldüm bu defa ne kadar zormuş beklemek
mor_menekse Cnsy00 ben güvenmiyorum yine de .yanlış çıkma olasılığı çok yüksek kanda çıkar ancak net bence
mor_menekse Cnsy00 hayırlısı olsun canım Allah hayırlısıyla nasıp eder inşallah güzel haber alırsın 🤲
Cnsy00 Merve201119 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biliyorum erken ama beklemekte o kadar zor ki insanın sınavı sabretmek burada ama çok zor inşallah bende sizin gibi olurumda mucize olur benim için