Umutensar Ben bugun 38+0 haftama gırdm. Karın cevresi 3 hafta gerıden gelıor. Ve ilk cocugum. Ama hareketlerını cok net hıssetmedim hıc bı zaman. Cok az hareket etti hep. Son haftalarda yerı daraldıgı ıcın nerdeyse gunde ıkı uc kere dalga seklınde hıssedıyorum. Ben hıc bı testte yapmadım. Ve cok korkuyorum saglıklı dogmamasından. Cunku doktorum hareketlerı cok onmlı dedı saglıklı oldugunu gosterır.dedı. acaba melek anneler az kıpırdayıp saglıklı doguranlar oldu mu cunku kafayı yemek uzereyım 😣
Dilekkkk Umutensar bunu tabiki bilemeyiz yaptırıp görmen gerekirdi söylesek de seninki ihtimal olur canım
Umutensar Dilekkkk ben devkete gıdıyordum. Bana dıyordu bı ay sonra kontrole gel. Gıdınce su testın zamanını gecmıssın dıyorlardı hep 😔
Ozlemozlm Bnmde karin cevresi iki hafta geride dunden beri cok ama cok korku icndeyim hareketleri cok az hisediyorim acba yeri darmi diye ve ne yesem duzlir diye de cok arastirma yptim insalh sag salim aliriz kucagimiza bevekelrimizi
Ntlz Umutensar bende devlete gidiyorum ama test zamanlarina gore randevu veriyolardi oyle bisey nasil yapabiliyolar sen hic mi bisey demedin ?
Umutensar Ntlz ben tasınma okul vs sebeblerden dolayı hep doktor degıstırmek zorunda kaldm belkı ondan olabılır
Melhaercan Umutensar saglık ocagınadamı gitmedin canım en kontrollü onlar sürekli söylüyorlar ebeler hatta tlfon bile açıyorlar unutmamak adına
Ntlz Umutensar anladim canim srn yine gittiginde doktora soyle burda cunku kimse bisey soyleyemez stres yapma Allahın izniyle sag saglim alirsin kycagina insallah 🙏