Mere Hello kızlar 39+4 haftalık hamileyim ve artık doğurmak istiyorum uygulamada 3 gun kaldı yazıyorr gerçekten o gün doğar mıı artıkkk 🥹🥹
hlyya Mere canım çatı muayenesi oldun mu ? Bende 38 haftalık gebeyim bugün ama doktorum hala daha çatı muayenesi yapmadı cok korkuyorum 😞
Deletedmom83940 Mere 280 gün 9 ay 10 gün yapar yani 40 hafta oluyor, yani 38 ile 40. haftalar doğum için normal sayılıyor
Deletedmom83940 Mere sadece bebeklerin %80 i(37-40) normal zamanda dünyaya gelirmiş %12 lik kısımda 37. haftadan önce doğanlarmış
Serapmehmet_19 Mere canım uygulama 40.haftaya kadar sayıyo ona bakarak şafak sayıyo, mesela ben daha 9 gün yazıyodu doğurdum, bebiş ne zaman isterse o zaman yani uygulamanınki tutmayabiliyo😅
Mere Serapmehmet_19 suan 2 gun kaldı diyor hala gelmedii gerçekten gelmek istemiyor galiba 😀😀 eger kendi doğmazsa Pazartesi gunu suni sancıyla doğum yaptıracaklar bende oyle olsun istemiyorum
Serapmehmet_19 Mere vaktinde hayırlıca gelsin inşallah, suni sancıya gerek kalmadan doğumun en güzel şekilde olsun inşallah canım benim 🤲🏻❤️