zeynonunannesiiii Kızlar doğumdan sonra kullandığınız veya kullanacağınız bez veya herhangi bir marka var mı
Azrosum zeynonunannesiiii e bebekten baby me nin lohusa pedi ile depend emici külot kullanmistim ben özellikle emici külot çok kullanışlı oluyor ilk zamanlarda ama sezeryan olan arkadaslarim dikişlerine denk geldiği için rahat edemediklerini söylemişlerdi onu da dikkate almak lazım
taze_anne79 zeynonunannesiiii depend almıştım rahattı ama doktorlar bez önermiyor kendi hazırladığın yıkamalık veya tek kullanımlık bezleri daha sağlıklı söylüyorlar dikişler ve yaranın havasız kalmaması enfeksiyon olmaması çabuk iyileşmesi için ben dependi 2 gün falan kullanmıştım
Zeynepgl zeynonunannesiiii E bebeğin lohusa pedini aldım gayet geniş büyük çok memnun kaldım canım rahat ettim ben
3oglanannesi zeynonunannesiiii bşr süre 1 numara bebek bezi kullandım ben sonra da normalde kullandığım pedin gece planını kullandım kanama ya bağlı herkesin çok kanaması olmuyor
Birgul zeynonunannesiiii depend kullandım ben 1 paket 9 tane falan var sonra uzun büyük boy pede geçtim
mrs_elisah zeynonunannesiiii ilk doğumda depend kullandım ikinci de de depend alacağım inşallah çok memnun kalmıştım