Tunahan_rumeysa16 Hanımlar vajinada kötü koku nasıl engellenir ne kullanmaliyim ne kadar temiz tutsamda ister istemez bir koku geliyor iliski sirasinda rahatsız oluyoruz…
aysunkale Tunahan_rumeysa16 35+1 haftalık hamileyim başından berş koyu yeşil akıntım var kokulu geçmedi gitti ama sirke kullanabilirsin çok iyi geliyor
Esraa1453 Tunahan_rumeysa16 ay vallaha aynı sıkıntı bende de var artık geçsin istiyorum koku rahatsız ediyor doktoruma bi söyliycem
DidemDnnz Tunahan_rumeysa16 Tunahan_rumeysa16 sağlıklı vajinanın kokusu keskin kötü olmaz koku varsa doğru hastaneye git enfeksiyon zararlı
Nessozz Kimyasal hiç bişey kullanmayın, çok ürün kullanıp sık yıkıyorsanız oradaki yararlı bakterileri de öldürüyorsunuz ve daha fazla koku yapar. En iyisi bir doktora görünün. Oraya sabun, jel vs hiç bişey kullanılmamalı.
Tunahan_rumeysa16 aysunkale benimde akintim oluyor surkeli beyaz sefaf yani nasil kullanabilirim sirkeyi bende 6+5 im 2. Gebeliğim
Mervestark Sirke kullanın diyenlere sakın itibar etmeyin, hamileliğimin öncesinde hep vardı hatta artık kendi kokusu böyle sanıyordum, bi gün hastaneye gittim yoğun şekilde enfeksiyonum çıktı, hap ve fitil verdi geçti