seyma9188 M-rabia Kürtajdan 4 ay sonra hamile kaldım 2 ay korundum sonra kontrole gittim doktor sorun yok hamile kalabilirsin tekrardan dedi öyle bıraktım korunmayı.Bu arada da myo fol diye bi vitamin verdi hamile kalmamı kolaylaştırırsın diye verdi
M-rabia oykumm_1233 Allahim hayirli evlat olsun insaallah 🫶 Ben korunamiyorum allergie yapiyor ve ilacta kulanmiyorum
Jeixjd M-rabia doktor bana iki hafta sonra ilişkiye girebilirsiniz dedi ama benim 1 ay çok az az kanamam oldu ise başlamıştım bide 1 hafta sonra sürekli ayakta kalmamdan dolayı doktor kanasın iyidir kanaması dedi bir ay sonra kanamam bitti dedim adet oldum oda bir hafta sürdü
M-rabia Ben iki hafta öncesi düsük yaptim 4 aylik Ama kanamam da kesildi Korunamiyorum hemen hamil kalirmiyim acaba
berilveannesi M-rabia 4 ay sonra kaldım ilk 2 ay korunduk doktor 2 adet geçirmemi söylemişti 4.ay da hamile kaldım 🥰
m_inigim21 Ben geçen sene Mayısta hamile oldugumu öğrendim temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım bu sene yine Mayıs’ta öğrendim şuan 5+4 haftalık gebeyim hiç korunmadim kürtajdan sonra .ama inşallah ilki gibi olmaz