bebegimveben35 22 haftalık hamileyim gün içinde adet agrısına benzer agrım oldu suan da bi tık arttı belden vuruyor acile gitmeli miyim gitsem alttan muayene mi yaparlar
Acemianneee08 bebegimveben35 kuzum önce uktrasona alır bebek hareket ve rahim ağzı uzun kısalık durumuna göre alttan muayene edebilir o haftalarda rahim üste çıktığı için gerilip kas ağrısına sebep olabiliyor
Eftalya2022 bebegimveben35 Alt ve karın.muayenesi nst garanti yapıyorlar onemli.canim benim git yaptır bende gitmiştim serum vermişlerdi artı ağrı için magnezyum ve idrar enfeksiyonu için ialc vermişlerdi onlarda ağrı yapıyor kasıkta ve belde çünkü
Deemetibostnci Direk ultrasona alıor bebeğin kalp atışına bakıo sonra alttan açılma varmı die bakıp bi kaç ay oldu yaşadım ağrı arkası kanama geldi bende nts koymaz sancı kasılma varsa ultrasondan anlıo doktor
Damla1995 dilaradoyan eevt sanciya kasılmaya falan bakiyolar. Zaten sanci varsa alttan muane flnda ederler. Ama sanmiyorum oyle brseyin yokdur rutin sancilar olabilio bunlar.
Eftalya2022 dilaradoyan Sancı ve bebek hareketleri canım ve önemli bir test her gittiğimde yaptılar bel ve kasık ağrım da bir kezde beebk.hareketleri az dedim baktılar sonra doğru çıktı hareket etmiyordu serim verip tekrar baktılar nst de çok şükür ediyordu 🤗🙏🏻