Denizmrt İzmir de doktora ve hastane tavsiyeleriniz varmı acaba doktorumu değiştirmek istiyorum 22 haftadaym.yardimci olursanz çok sevinirim
aylinpalaa Denizmrt canım ben Çankaya tıp Ufuk Atlıhana muayene oluyorum kendisinden çok memnunum. Google yorumlarına falan da bakabilirsiniz 😊
Reyhan35 Denizmrt Karşıyaka’da özel muayenehaneye gittim Alev Timur doğumda yaptım çok memnun kaldım bidaha doğursam gene ona giderim
aylinpalaa Denizmrt canım bilmiyorum geçen iki kişi cevap vermişti bana da doğum karataşta olcak biri 6000₺ dedi diğeri 8000😂
Minigebe Clk56 bende ceren hanıma gecicem 32 haftadayim dogum 7 bin demişlerdi zam mı gelmis🤦🏼♀️ nst fiyatını biliyor musunuz ben 15 tl diye duydum ama emin olamadım
Ozgennnnnn Denizmrt yeri Alsancak muayene ücreti 450 di en son doğumu da Çınarlı egepol medicana biz nerdestersek yaptırıyor canım 😊
Reyhan35 Denizmrt muayene ücreti 400 TL doğumu su Hastanesi’nde yaptık 8000 TL canım yeni doğum yaptım bende 9 gün oldu gerçekten çok memnun kaldım ilgili bi doktor arayınca istediğin zaman ulaşabilirsin çokta tatlı dilli