Hilal69 Merhaba arkadaşlar derya hanıma kontrole gidiyorum Bahçelievler nisa hastanesi detaylı ultrason zamanım yaklaştı ücretleri ne kadar bilgisi olan yaptıran varmı
hdemirr86 Hilal69 Ben Derya hanımın takibindeyim. Detaylı ultrasonu Mart sonunda aynı hastanede perinatoloji uzmanı Serdar beye yaptırdım çok memnun kaldım. İki doktor var perinatolog, Serdar Bey ve Reyhan Hanım. 800 liraya yaptırmıştım.
yelkar hdemirr86 merhaba bende çarşamba günü gidecem inşallah serdar beye detaylı ultrasona eşleri içeri alıyorlar mı? birde güzel ilgileniyor mu serdar bey
hdemirr86 yelkar Merhaba, ben tek gittiğim için bu konuda fikrim yok. Ama alıyordur büyük ihtimalle. Ben çok memnun kaldım, sakince anlattı her şey tek tek izlem yaparken.
yelkar hdemirr86 çok teşekkür ederim bende memnun kalırım inşallah. allah kucagınıza da almayı nasip etsin
yelkar hdemirr86 çok şükür güzel geçti çok ilgili bir doktorda dediğiniz gibi herseyin detayına baktı kibar ve nazik bir doktorda
ElifBzkrt yelkar eşinizi aldılar mı peki içeri benimde yarın randevum serdar beyde inşallah güzel ilgilenir öğretim üyesiymiş uzman doktor değilmiş galiba herşeyine bakıyormu bebeğin