Mutluluk07 4aylik Hamileyim elbise dolabı ve sifonyer yaptiricaz sizce beklemelimiyim düz beyaz renk kıyafet vs almadım daha
Filizdogan Mutluluk07 her gün fıyatları artıyo canım varken yaptırmak en guzelı nasıp olmayacak olsa 9. Ayı beklesende nasıp olmaz kullanmak hayırlısıyla gelsin bebısler bız besıgı arabayı aldık uçtu fıyatlar
sudamlasi Mutluluk07 12 haftalıkken aldım şifonyer ve dolabı iyi ki eşime ısrar edip almışım sonradan baya zam geldi..beşiği de 25 haftalıkken aldık 27.haftamda odasını derleyip toparladık👍🏻
rileyss Mutluluk07 fiyatlar çok artıyor bir an önce alın. ben 12 haftalık hamileyken büyüyen karyola ve şifonyeri 2bin liraya almıştım, şimdi ikisi 3bin lirayı geçmiş. o zaman erken mi diye düşünüyordum ama şimdi iyiki almışım diyorum.
Agg0207 25. Haftadayım ben daha yaptrmadım bende bi dolap bide şifonyer yaptrıcam ama bu ay sonu sipariş vericez anca kasım başı gibi bitmiş olur aralıkta doğumum var
Mutluluk07 BiZde sipariş vericez bakalım bende besigi aldım elbise dolabı ve sifonyer yaptıracağım bi sorayım dedim cok erken mi ama aldığım şeyleri içine koyarım en azından diye düşündüm