Damla1995 Peelinn simdide anneligime dil uzatiyosun 😅 cidden yasindan ve egitimden nasibini alamamissin sen ya. Dusundugumdende karaktersiz bisey ciktin sen. Ciddiye alarak degildi yazdklarm dedikodu dedigin icin hakkini vermekci icabi olan bende onu yaptm hepsi bu. ama su satten sonra ciddiye alirim. Haddini bilmezin tekiyle ugrasmak zevk vericek gibime geldi suanda 😅
Peelinn Damla1995 yav hadi , küçük çocuk muhabbeti yapacağına kitap oku diyorum sana , daha fazla cevap verip seviyemi düşürmeyeceğim eğlendik bitti sus hadi bakalım😙 ergen
Damla1995 Peelinn cevre 😅 istannbullu oldumu nerden cikardin. Bana kendini anlatiyosun hala. Senin kim oldunu merak etmiyorum canim ben bunu idrak edebiliomusun 😅😅
Peelinn Damla1995 3 saattir ondan mı ben yokken beni konuşuyorsun, sende yazma bozukluğu gibi algılama sorunu da var, istanbullusun demedim, istanbullu olduğumu kocamın da recep olabileceğini yazmışsın ya ona diyorum 🤣
Damla1995 Peelinn aa nie zorunami gttiki seni pelinle kiyaslamis benzetmis olmam oda okumus gorgulu biriydi ama ayib ettin bak demkki sen herkese bole ön gorulusun taağm tağm cozdum ben seni 😀😀😀 sen yokken seni konusmus olmam dedikodu ediyosun dedigin icindi. Ole edilmez bole edilirin cvbiydi.. ha bide merak edip kurtlanip geliceni biliodum ondan.bayan gorgulu sanatci abla 😁
Damla1995 Peelinn merak ediyorum cidden annem yasinda falanmisin hayr eger oyleysen bu kendince akil verici yonlendirici hallerini anliycam. Cocuk dediginle hala yuzgoz oluyosun falan.hsyr oyleyse bende yasina vericem.Yoksa anlamak mumkun degl 😅 ha ama hürmet bekleme saygisiz birine vericem br hurmetim yok.Sayginin yaşı olmaz cnki. Anneligime kdr dilini pisleten bir insanin gozumde sibek kdr degeri yok.ki hemcimsin. O yuzden benm karsimda tek sanatin sarlatanligin olur.. egonu lutfen bende tatmin etme. Kendinle olan eksikliginii kendinle coz. Emekli falanmi oldun canin falan mi sklio bilmiyorumda yardimci olamiycam ben sna 😅
Damla1995 Peelinn sayende mi sabahdir msjlasiyorum olsun okdr alisti parmk 😅 demekki nymiss turkcyle edebiytla alakasi yokmus 😉
Peelinn Damla1995 tatlım, oturup burda bomboş 3 saat beni konuşma o zaman ben yokken konu da kapansın gitsin. Toyluk yaşla olmuyor senin beynin toy kalmış
Mucizem_00 Peelinn arkqdaslar lütfen özelden kim toy kim töre kim kurultay beraber anlaşıp oyle yazın yaww 😉 eglenceniz bitmiyor cicişler hadi gidin ac karnınızı doyurun laaa lafla karın doymuyor cidden arkadasta baharatlı yiyormuş hahahahaha hepsi çatlak patlak tayfaaa 🤪🤣🤣
Damla1995 Peelinn evet gublerdir yatiyorum.bomboşum ve kendime konusucak bombos zamanima harcicam bombos bir insan bulmusum birakirmiyim 😁 bana laf atarak fazlaca merakliydin toy insanla mubbbt kurmaya ama k.bkma cirkin insanlarla kurdugum muhabbtim. Sen smdi cocuklarimdan icinde anneligime laf soyledin ya hani. Senin yapamadin anneligi yaptima her an yanlarinda olarak hakkini verebilirim. Once anneliginden kadinligindan nasibi al.akillanicani ve ders olucani bilsem ben burda oturup gunlerrce seni elestiririm hic de yorulmam. Ne yasimla ne beynimle bunu sana cok gzl yasatarim kucumsedigne pisman olursun.sklmadan yaparim. Ama dengim olmadini bastan belli eden sensin o yuzden degmezsin. Anlasilan o ki konusmaktanda anlatmaktanda anlamiosun. Hayatinda kaybettiklerine acimiyorum suan eminim cok sey kaybettin. Ama hakettmissin. Smdi kendinle olan sorunlarini milletle cozmye calisma.bi destek falan al.
yabadabaduu Mucizem_00 kendinizi bu kadar kısıtlamayın bence cips hamburger kola vs yedi diye kimsenin çocuğunda problem olanı görmedim duymadım ☺️
Rizeliiiii Eşim 2 3 ay oncesınden almıstı cıps ve hala duruyo paketler ama dun canım çektı azcık yedım .kendımı tutmaya calısıyorumda bazen tutamıyorum🙈😂
Damla1995 Peelinn o zaman gideblrsin hala cvp verion ama appla sende bi susda yazdiklsrin kadrda olgunlugunu gorelim 😅 evet ergenim ve yaslandigimda umarim senin gibi bisi olmam 😅
Damla1995 Peelinn yaşım neyse öyle yasiyorum 20 yasinda olupta 40 yasinda davranmak cok absurt 😅 40 yasina gelincede senin gbi celik cocuga sarcam sonra aman aman kalsin.