Anne4142 Mucizem_00 yağı baharatı azaltılmış cipsler var Trendyol da satılıyor onlardan yiyebilirsiniz .fırınlanmış şekilde vegan cipsler . Trans yağ yememiş olursunuz hem. Vicdan da yapmazsınız arada alıyorum ben 🤭
Ayse_Nuryusuf01 Mucizem_00 2 ay 2 haftalık hamileyim ama şey diye düşünüyorum sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum evet canım çektikce cips de yiyorum kola da içiyorum ama ila bir paketi bitirim demiyorum biraz yiyorum gerisi kaldırıp sonra yine yiyorum
Ayse_Nuryusuf01 Sonundabende öyle de olmaz ki ama bizim ilk bebegimiz olmasına ragmeb canım ne istese eşim alır hatta daha geçen gün Canik hamurger cekti diye gittim yedin eşimde sağolsun yeme etme demez yani sende canın istedikçe ye ama aşırıya da kaçmamak gerekiyor
Damla1995 NehirinAnnesiii yok ben haftada 1 kere dicem kadr az yiyorum abur cubur ha canm istesin yerim o ayri hergun yoklarm 1 tane kendimi biliyorum 😆 ama allahdan aramiyorum abur cubur olarak sansliyim. Bakalim zamanla nolur bilemiyorum 😇
NehirinAnnesiii Damla1995 benimde canım cok aramiyor dediğin gibi haftada 1 anca yerim ama yiyincedr güzel yerim 😂