mervenoluyoruz Adete dört gün kala normal gebelik testinin bu kadar net çıkması erken yumurtlamadan kaynaklı sanırım ya da ikiz olma ihtimali var mı sizce 
Mrv135 mervenoluyoruz Döllenme erken olmuştur bence ikiz olup olmadığı anca kalp atışını duyunca anlaşılır. Hayırlı olsun 😍
Hilalnur126 mervenoluyoruz Benimde adete tam dört gün kala testim böyle çıktı ve sonraki gün test verdim 252ydi hcg değerim Sonra katlanarak arttı 8 haftalık hamileym
Hilalnur126 mervenoluyoruz evet kan testinden sonra doktora gittim henüz keseyi göremeyiz demişti. Folik asite başlattı hemen. Keseyi 6. haftada gördüm ultrasonda. Vajinalden daha öncede görünebiliyor
mervenoluyoruz Hilalnur126 allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize🥹
Sehrbnon12 mervenoluyoruz ayyy hayırlı olsun canım ben ikizlerime hamileyim ve adetten 2 gün önce yaptım bundan silikti idrar testi ve beta hcg de belli olmadı ultrasonda doktor 2 kese var dedi 12 haftalık olduk insallah bi kız bi oğlum olacak ❤️😘
mervenoluyoruz Sehrbnon12 ne güzel ya rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsiiin🥹
Tulaysavas1995 mervenoluyoruz sağol canım senin de vardır inşAllah sağlıklı zihatli alırsın kucağına inşAllah benim de vardır inşAllah
[silindi] mervenoluyoruz tebrik ederim 🌸benimde ilk gebeliğimde çok net çıkmıştı ikiz deildi hayırlısıyla sağlıkla al inşallah kucağına