Anacemi Saçlarım uzundu çok dökülmeye başladı artık başa çıkamıyorum diye küt kestim ama dökülme hiç durmadı günde 100 tel normal ama benim resmen avuç avuç geliyor şuan 8 haftalık gebeyim yakında kel kalmassam şaşarım benim gibi olan var mı bu durum normal mi kan tahlillerimde vitamin eksikliğide görülmüyor
Htc3866 Anacemi aynı durumu yaşıyorum o kadar bıktım ki her yerde saçım var banyo oluyorum avuç avuç gidiyor
Peelinn Anacemi ilerleyen haftalarda düzelir folik asitte saça cok iyi geliyor zaten benim baya düzeldi, ilerleyen haftalıklarda ki gebelikte de saç dökülmesi durur , cildiye doktoru söylemişti bana gerçekten öyle de oldu. 13.haftamdayım
Anacemi Htc3866 cidden avuç avuç geliyor eşim bile şaşıyor bunca dökülmeye nasıl kel kalmıyorsun diye 😂 düzeliriz inşallah 🤲
Arzutyfr Kan değerlerini ölçtürdünüz mü, sizin değerlenirizi artık bebekle paylaşıyorsunuz o yüzden fazladan almanız lazım. Doktorunuz size bu konuyla yardımcı olabilir
Anacemi Arzutyfr sağlıkçıyım çalıştığım kurumda düzenli kan tahlili için takibimi yaptırıyorum ve değerlerimin hepsi normal 😊
esrashnn Anacemi canım bana da oldu o ama gebeliğin ilerleyen haftalarında tak diye kesildi ve birden gürleşip uzamaya başladı hormonsal olabilir diye düşünüyorum
Anacemi esrashnn tahlillerim normal olduğu için bende hormonlara bağladım inşallah benimde öyle olur 😊