Buseeeeeeeee annesinin_beybisi bende kara kara düşünüyorum yürüyüş nasıl yapicaz diye sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş hem çok mutluyum hemde sıcaktan napicagimi bilmez haldeyim
Burcu0707 Buseeeeeeeee aksamlari cik ben antalyadayim 6 fan sorna cikiyorum😄 yeni uyandim mesela sicaktan hep uykum geliyor 29 haftaya giricez iki gun sorna tombik sekilde gezioz
Canpolat Buseeeeeeeee Antalya da olsam keşke 😀 ordan gelen arkadaşım oranın sıcağını özlemiş öyle diyor 😀
Yaseminf Buseeeeeeeee oturduğum koltuk bile beni yakıyor kendimi islatiyorum sürekli dün gece hiç uyumadım
vesilece Buseeeeeeeee aynıyız canım bugün dışarda bayılacaktım 🤦🏻♀️ Tek tesellim bebişlerimiz için iyi kışı evde geçirip yaza serpilecekler 🤲🏻🤲🏻🥰
Nsrn1 Buseeeeeeeee benim de eylül ortasına geliyor doğumum hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah ❤️
Elvanguzel Buseeeeeeeee al benden de o kadar şimdilik tek şansım evim serin oluyor ama tam sıcaklar gelince evde de duramayiz hamile hamile bir yaz geçecek doğum Ağustos Eylül gibi hayırlısı olsun hakkımızda
gulerk Sıcağı düşünmeyin boşverin 3 ay sonra sağlıkla gelecek yavrunuzun düşünün ben öyle yapıyorum şükrediyorum ona 😍sıcak dedikçe daha çok sıcaklayacağımı düşünenlerdenim 😂
Sbm050421 Buseeeeeeeee o kişi benim 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ 25+2 yim doğumum 9 Eylül görünüyor ve bende şimdiden yanıyorum , yaz nasıl geçecek bilmiyorum