Karelinannesi Kızlar neler yapıyorsunuz ben henüz çalışıyorum çok yoğun bi iş değil yorulmuyorum ama evde olup hareketsiz kalmaktan iyi diye düşünüyorum herkes bu haftalarda halsizlikten şikayet ediyor henüz bende yok🙏🏻Bide çatlaklar başladı mı acaba 👣
hunilimom Karelinannesi bı çocuğum daha olduğu için ister istemez bı yorgunlugum oluyor çatlağım şuan yol kilo alımımim az oldu evde olunca biraz ödemim oluyor
ilkgebelikk Karelinannesi merhabalar ben 27 haftalığım. Ben özellikle son 2-3 haftadır zorlanmaya başladım ondan önce gayet iyiydim. maalesef yoğun bir şekilde çalıştığım için İşyeri son zamanlarda beni çok yormaya başladı. Uyku kalitem düştü geceleri o kadar sık tuvalete kalkıyorum ki 1 aydır deliksiz uyumayı unuttum. Bacaklarıma kramplar giriyor bir anda doktor magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor dedi ilaç verdi. Büyüdükçe Doğrusu benimki pek kolay gitmiyor :(
Busssx Karelinannesi Bende çalışıyorum çok yorucu değil zaten kendi işimiz bazen kasaya geçiyorum çoğu zaman gözlem ve kontrol ediyorum Allah’a şükür ne çatlak ne yorgunluk halen göbeğim bile çok yok 😅
Rahime00 Karelinannesi kendini iyi hissediyorsan devam edebilirsin.Bnm suanlik iyi gidiyor bir ağrı kramp filan yok çok şükür 🥰 çatlaklarda oluşmadı ama bundan sonra olurmu bilemiyorum
Ebrudelibasan Çok şükür ne halsizlik ne de çatlak var umarım sona kadar da böyle devam eder ama çabuk yoruluyorum bacaklar kaldırmıyor fazla işi
Karelinannesi Ebrudelibasan bende öyleyim şimdilik çok şükür merak ediyorum 30 dan sonra çatlar mıyım diye 😄 tetanoz aşısı oldun mu canım?
Ozlemyeni Karelinannesi vajinama vuruyo bebek🤦♀️ Cok agrim oluyo.sizde nasil? Ebrudelibasan hunilimom
Karelinannesi hunilimom bakalım bende 1 ay sonra izin alacağım evde durmak hiç istemiyorum hem halsizlik hem hareketsizlik hemde kilo bakımından 🤷🏻♀️
Karelinannesi ilkgebelikk yani bende 27 haftalığım canım benimde 2-3 haftadır bi tık yorgunluğum var ama erken uyandım işlerim olduğu için yani sanırım ondan bi anda halsizleştim 🤷🏻♀️ 32. Haftada izne çıkmayı düşünüyor musun peki
Busssx Karelinannesi Tamamen bana bağlı canım durabildiğim kadar dururum 34 e kadar dururum diye düşünüyorum tabi rabbim nasip ederse ☺️
ilkgebelikk Karelinannesi Tabi o döneme kadar yine böyle kendimi kötü hissetmeye devam edersem izne çıkmayı düşünüyorum çünkü işyerim biraz yoğun.
Karelinannesi Rahime00 kendimi iyi hissediyorum aslında çünkü evde kalsam akşama kadar yatarım Buda beni olumsuz etkiler kalça bel ağrılarım olur diye düşünüyorum ama işte 32 haftadan sonra anca yavaş yavaş temizlik hazırlık derken anca yaparım o yüzden çalışmayı düşünmüyorum.. en kötü günde 1 saat yürümeye çıkarım şuanlık hayırlısıyla inşallah 🙏🏻
Rahime00 Karelinannesi kesinlikle insan evde olunca bir hareketsizlik oluyor ne kadar yürüyüş. Yapsa gelse çalışmak gibi olmuyor .Bnm bile şuan kalça ağrısı başladı. rabbim şimdiden kolaylık versin inşallah ağrıların filan olmaz 32 haftya kadar 😊
NehirinAnnesiii Karelinannesi benimki pek kolay geçmiyor malesef belimde fıtık vardı omuriliğimdeki disklerden birini yırtmis odem toplamış çalışıyordum çalışmamın uygun olmadığını söyledi heyet raporu alıp 32. Haftaya kadar evde durucam sonra doğum iznine ayrilcam inşallah dayanilmicak baldir ve ayak bileğim bel agrim var magnezyum kalsiyum kullanıyorum igne oldum 2 doz hic bi ise yaramadi sona kadar dayanicam evde dinlenip bebeklerimiz iyi olsunda gerisi hic önemli değil 😔❤️
Karelinannesi NehirinAnnesiii çok geçmiş olsun canım gerçekten bazı hamilelikler çok zor geçiyor 🙏🏻 Peki birşey soracağım doğum iznine çıkarken raporunu muhasebeye vermek dışında birşey yaptın mı? Önceden haber vermek gerekiyor mu
NehirinAnnesiii Karelinannesi teşekkür ederim canım benim ❤️ sadece muhasebe verdim raporu bide başımda bulunan amire konuyla ilgili bilgilendirme yaptım onuda ben yapmadım eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz esim verdi raporumu bilgilendirmeyide esim yaptı