tugbamommm Kızlar bu aralar oje kullanmıyorum o yüzden ojeden olduğunu düşünmüyorum bugün tırnaklarımda böyle izler gördüm ne olabilir yaşayan var mı
Deletedmom83940 tugbamommm hamilelikte tırnaklarımız güçsüzleşiyor canım tırnak bakım yağı kullanabilirsin
Aysegulls tugbamommm Aynısı bende de oldu sağlık ocağında ki doktora sordum kimyasal şeylerden uzak dur dedi
tugbamommm Deletedmom83940 kalyon kullanıyorum canım bi kaç gündür sürmüyorum sadece ilk defa böyle görüyorum çok şaşırdım
tugbamommm Snnr41 ya benim bir kere başıma geldi o henüz geçen gece 4.30 da bi ağrıyla uyandım bacağımın arkasına kramp girdi bacağım kopuyor sandımm 🥺sizin kaçıncı haftada bebiş
tugbamommm Oesra her şeyimiz eksik resmen herşey 😂😂 neyseki bugün ilk hareketleri hissettim onun mutluluğunu yaşıyorum🥰😂
Oesra tugbamommm 8 Ay bitmek üzere benim. haşlanmış yumurta Tahin pekmez Süt Yoğurt Peynir Ispanak brokoli vs Muz Limon Et tavuk balık Bol su… Değerleriniz düzelir.
Oesra tugbamommm Valla canım biraz daha vakit geçsin hareket etmeyince gözün kulağın onda olacak🥰 ben bazen oturup kıyafet varken bile hareketlerini izliyorum. Allah sana da o günleri göstersin.