Zeynebim26 Kızlar 6 haftalık hamileyim ama gözümü açamıyorum uykudan heryerde uyuyorum ne zaman geçer bu durum 😴
Deletedmom83940 Zeynebim26 bende öyleydim canım geçiyor ama merak etme 7. haftalarda kalmaz gibi 9 haftalığım uyuyamıyorum artık istesemde ancak akşamları
tarcinnnn Zeynebim26 ben de öyleydim işten 6da gelirdim yemek ye topla derken 7de uyurdum 😂 insanlar değerini bil derlerdi de inanmazdım. Son 3 ay uyku yok 🥲
Tasbebek Zeynebim26 ay bırak geçmesin canım uyu uyuyabildiğin kadar ben 15 haftalık oldum günde 3-4 saat uyuyorum uyuyamamak daha zor 😞
Gzdeee11 Zeynebim26 bende kendimi hamile gibi hissediyorum adetim geçsin test yapıcam gelen bende de bir uyku hali asla doymuyorum o kadar acıkıyorum ki gece uykudan kalkıp yemek yiyorum
Deletedmom83940 Zeynebim26 uyu kız bişey olmaz ben bütün gün uyuyordum bişe gece uyuyordum eşim daha ne uyuyacaksın diyordu ama vücudun ihtiyacı var 😅
Pheebs Ben 7 aylık oldum hala uyuyorum 😂 ama ben normalde de uykuya duskunumdur ondan olabilir. Bebis de uyandırmiyor hiç uslu olacak sanırım 😇