Aysunsaglam Hanımlar 17 günlük bebeğimin dudaklarında meme emdikten sonra beyaz şişlikler oluyor niye bilgisi olan varmı
Meryemcansever Aysunsaglam canm süt kabarcığı derler ona pamukçuk çok farklı bişey dudakda çıkıyorsa hafif kabariyosa beyaz renkliyse dediğim gibi emme kabarcığı da derler zararsızdır yeni doğanlarda görülür kendiliğinden geçer 🌺
Zehratay Aysunsaglam emmeden dolayı oluyor diye biliyorum pamukçuk genelde dil üzerinde süt kesiği gibi oluyor zararsız diye biliyorum sizin dediğiniz şeyi
Aysunsaglam Pamukçuğu biliyorum aslında pamukçuğumuz yok çok şükür sadece dudaklarında meme emdikten sonra şişlik oluyor botoks yaptırmışız gibi eşimle gülüyoruz hatta acaba yanlışmı emziriyorum anlamadım ki 🤷🏼♀️
FeriDee Aysunsaglam pamukçuk olsa ağzının içinde de olur emmedrn kaynaklı öyle şişlikler olur çok da tatlı gözükür ☺️
Derya Aysunsaglam pamukçuk çok normal korkma karnonatlı suyla sil bir tülbent gibi bir bezle küçük küçük sil geçiyor🌸
Adileeselvi Aysunsaglam pamukçuk değil canım onlar ilk bebeğim de de oldu şuan bir haftalık bebsisim ondada aynı süt kabarcıkları onlar emmek için çaba sarf ediyor dudakları surtundukce kabarcık yapar yani doktorumuz öyle söylemiş ti