Bukiiiiiiii size özel yazmıyorum genele bilgi paylaşma amaçlı yazıyorum. Bilgi paylaşılmalıdır. Hele ki dini bir bilgi ise çok daha önemli bilinmesi ve paylaşılması. Özel bölgemizde, vücudumuzda yaratilisimiz gereği erkek olsun kadin olsun tüyler elbette cikar. Fakat bir müslüman özellikle özel bölgesindeki tüyleri uzatamaz, uzatmamalıdır. Dinen o tüyleri birakmak yasaklanmıştır. Müslüman temiz olur. O tüylerle ne taharet ne hijyen ne de abdest olmaz. Ikincisi Kadın kadına ve erkek erkeğe olduğunda bile sınırlar vardir bir kadın hayati bir durum olmadıkça buluğ cağını aşmış bir hemcinsinin göbek deliği ile diz kapagi arasina bakamaz, dokunamaz yani kuaförlere gidip ozel bolgenizi açmanız tuylerinizi aldırmaniz dogru degil. Mahrem bölgedir ve saglik durumu, hayati durum olmadikca eş haricinde bir baskasinin gormesi haramdir, gunahtir. Kadin kadina bakamaz, erkek erkegin göbek deligi ile diz kapagi arasina bakamaz haramdir. Erkek kadina kadin erkege zaten bakamaz. Bunu da paylasmak istedim. Mümkünse kendi temizliginizi kendiniz yapin hamileyken uzanmak zor jilet kullanirsiniz normal zamaninizda istediginiz sekilde agda vs yapın ama mahreminizi koruyun, gunaha girmeyin sevgili hanımlar ❤