Tatlisannedilekk serpilctn uyandırmak zorundasın canım yoksa kan şekeri düşer sarılık olur bebiş, burnunu sık topuğunu sık bezini aç uyandır mutlaka
yigitinannesiiiii serpilctn çorabını çıkartıp topuklarını sıkın uyansın Beslenmesi çok önemli sarılık olmaması için😊 ona rağmen uyanmıyorsa tüm kıyafetlerini çıkartın uyanaın emzirin aç kalmasın
Dark serpilctn ilk etapta oluyor öyle. Zorla uyanmali. Üstünü biraz soyun, ayakları hafif dürtün. Emerken yüzüne falan temas edin uyarın, çene altına falan dokunun
Deemetibostnci serpilctn iki kız anasıyım ilk bebekte tecrübesizlik ettim sen gibi bebek sarılık oldu kilo kaybı oldu mama verdim iki ay ama emdi de sakın pes etme yanına birini bul gerekirse yardım etsin gece kalk emzir iki saatte meme almazsa sağ kaşıkla ver muhakak baş et çok üzücü oluyor sonu doktora taşınmakdan iflahım kurulmuştu bebek dersen kilo kaybetti iki ayda zor toparladım bebeği ne yap et uyandır emzir
Nur22Elif Kulağının altına, çenesine doğru vs masaj yapın, emme refleksini tetikler. Uyurken emzirmenizde sakınca yok ama aktif emmeyi sağlamanız gerekir.
Belacivciv serpilctn Dokun sürekli rahatsız et, gözünü kapatmasına izin verme. Zor ama mecbursun onun için. Baldırını, ensesini galan gıdıkla ama böyle okşarmış gibi değil yoksa uyur😅