Sonundabende 38NURUM ben zaten gurbetteyim burdaki bi kaç komşum biliyor annelerimiz babalarımız biliyor birde yakın arkadaşım teyze dayı hala amca bilmiyor bi iki haftaya söylemeyi planlıyoruz 9 haftalığım😌
kuzucumoglum 38NURUM vla bendede tuhaf bir his var anlamadım geceb hafta acayip sekilde bulantım vardı sonra bulantı hapı kullanmya bsladigimdan beri sanki hamile değilim anlamadım😑
cansualisa 38NURUM adete göre 6 haftalığız ama ne kese ne bebek yok perşembe gitmiştim Bugun tekrar gidicemmm bende. Çoğuna söylemedim
Seksenler Maşallah nasıl dayanıyorsun söylemedn bizde tam 7 hafta olduk bugün ama kanama alanı ve lekelenmelerim var 😞
Sonundabende Seksenler canım doktora gözük istersen ama zannederim bazen oluyormus miktarı vs de önemli ama sen hiç zaman kaybetme doktora görüş iş falan mi yaptın yürüyüş ağır kaldırma vs
38NURUM Seksenler inşallah bı sıkıntın olmaz komsumda benimle aynı gün ondada lekelenleme var yerleşme kanaması da olabiliyormuş düşük tehlikesi de olabiliyormuş.istirahat edip ayakların havada dinlenmeliisin merdiven falan inme
38NURUM Seksenler bebek biraz tutunsun istediğim için kimseye söylemedim eşim dahi bilmiyo sadece ben ve doktorum☺️hemen herkes bilince birbirine söylüyor nazar ediyorlar eşim bilmis olsaydı bütün ullenin haberi vrdi 🤦o yüzden sessiz kalmayı tercih ettim☺️
Seksenler Sonundabende doktor ile görüştük dinlenmen gerekiyor dedi bütün gün yatıyorum açıkçası ama bklim artık 😞
Harikuya_Su Tam bugün 7 haftalık olduk hastanede eşimle öğrendiğim için o söylemişti herkese dayanamadı bencede erkendi ben kendi tarafıma söylemedim tam bugün kalp atışını duyduk içime su serpildi yinede yakınlar bilse yeterli şimdilerde 😊