Kubra_597 Arkadaşlar polen alerjisi(saman nezlesi) olan var mı aranızda? Nasıl idare ediyorsunuz ilaç almadan, ölüyorum ben çünkü 😥 Camı pencereyi açamıyorum o kadar çok uçuşuyor ki dışarda polenler.
Buseyllzr Kubra_597 ilaç kullanıyorum ayrıca burun spreyi de. Gebelikte kullanabilen alerji ilaçları var benim alerjim yıl boyu sürdüğü için hergun kullanıyorum gebeliğin başından beri şuan 37+2 yiz bebegime hiçbir zararı olmadi çok şükür 😚 alerji doktorunuza söyleyin size uygun ilaç yazacaktır
Beyazguvercin2 Kubra_597 aynı durumdayız kuzu ya boğaz kaşıntısı burun kaşıntısı göz ve kulak kaşıntısı beni mahvediyor ölüyorum valla ne yapacağımı hiç bilmiyorum bi tek elimde şuan zytrec var dayanamaz noktaya geldiğim an ondan yutmak zorunda kalıyorum o da bedenime aşırı uyku veriyor 3 günüm kaldı doğuma emzirme de sıkıntı olur diye henüz daha doktora gitmedim bi doğurabilirsem inşallah doğumdan sonra gidip emzirirken kullanılabilir ilaç hangisiyse ondan yazdırıcam mecbur yaşayamaz hale geldim
Kubra_597 Buseyllzr Bende yarın doktora gideceğim sorup yazdırayım bir ilaç çünkü dayanılmaz noktaya geldi. Bulunduğum yerde çok fazla kavak ağacı var kar gibi uçuşuyorlar. Teşekkür ederim. Ben deloday kullanıyordum önceki yıllar, daha doktorumla konuşamadım danışıp kullanacağım bir ilaç artık.
Buseyllzr Aybukemom bilaxten kullanıyorum ben gebelik kategorisi B. Ama siz doktorunuza danışıp yazdırın herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir
Aybukemom Buseyllzr bana bilaxten kullanma allerset kullan o daha zararsız demişti o yüzden merak ettm ne kullandığınızı
Buseyllzr Aybukemom ben hem ozeldeki kadın doğum doktoruna hem devlet hastanesinde iki doktora sordum hemde kendi alerji doktoruma hepsi bir sorun olmaz dedi
Kubra_597 Beyazguvercin2 ay evet kulağımdan boğazıma kadar yırtarcasına kaşımak istiyorum ne kötü bir şeymiş ya. Önceki yıllarda hep ilaç kullandım unutmuştum ne güzel bir iki gündür çok kötüyüm neyseki benim de yarın kontrolüm var bir ilaç yazdırıp kurtulayım. Duş çok iyi geliyor bir saat rahatlıyorum sonra tekrar başlıyor 🤷♀️
Beyazguvercin2 Buseyllzr anladım canım teşekkür ederim sorduğunda beni de bilgilendirir misin rica etsem
Buseyllzr Kubra_597 ben hep oyleyim yıl boyu düşün astıma cevirdi benimki bide ilk başlarda bende de bahar aylarında oluyodu sonra yıl boyu olmaya başladı 🤦 çok zor bı hastalık Allah yardımcımız olsun
Kubra_597 Buseyllzr amin canım ya seninkisi daha zormuş tüm yıl çekmek zorundasın. Allah şifa versin hepimize 🙏