[silindi] Kizlar yenidoğan için hava nemlendirici şart mi temmuzun sonu doğum aliyimmi almayimmi karar veremedim 🧐
Nskyhn [silindi] ya temmuzda zaten her yer nem 😂 bı de bazı şeyler bana çok gereksiz geliyor bizim zamanımızda var mıydı ya
Pyrz_07 [silindi] klima açmayı düşünüyorsanız almanız gerekiyor bende temmuzda doğurcam klima açarım o yüzden aldım
Bkyya [silindi] ben bakıyorum alıcam ama bizimki mecburiyetten yani evimiz çok nemsiz kalıyor sebebini bulamadık biz bile sabah uyandığımızda rahatsız oluyoruz çocuğu hasta etmemek için alıcaz inşallah işe yarar yoksa evden çıkcaz. İhtiyaca göre bence ihtiyacın varsa al yoksa gerek yok duruma göre hareket edersin
[silindi] Nskyhn doğalgazlı değil canım evim eski müstakil evlerden 30 yıllık falan sadece salonda klima var beşiği kurduğumuz odada sadece tek pencere var klima yok orda napcam ki şimdi
Ozge [silindi] ben aldım Trabzon gibi nemli bir yerde yaşamama rağmen ne olur ne olmaz diye. Şu an burnum tıkalı bana iyi geliyor. 🌸
Pheebs Benim kışın hep boğazım kurur ve ağrır burnum da bu ara çok tıkanıyor ortalama bir sey almayı düşünüyorum hem ben rahat edeyim hem bebeğim 🥰
[silindi] Pheebs ortalama bir şey bulursanız bana haber verin olur mu 2 Haziran’da A101 e geliyormuş haberiniz olsun 🤗 200 lira benim durumum şu an yok siz almak isterseniz eger
Lulikli [silindi] en başlarda kullanmadım ama şuan bebeğim 2 ay 20 günlük burnu tıkalı doktor herhangi bir ilaç vermedi, aspiratör de çekmek için yeterli olmuyor. Serum fizyolojikle temizledikten sonra geceleri muhakkak açıyorum bayağı rahatlatıyor.
Lulikli [silindi] aynen öyle. Ben sinbo almıştım ekim ayında 167 liraya şimdi 400 olmuş. Düşünüyorsanız biran önce alın bence a101e de geliyormş uygun fiyatlı